RTX 4070 sistemde CS2 akıcı şekilde oynanamıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
NVIDIA RTX 4070
Anakart
HM610
İşlemci
I5-13400f
Oyunu birkaç gündür akıcı şekilde oynayamıyorum. FPS ve pingim normal gözüküyor ancak ekran görüntüsünde bir şey kırmızı. Bu nedir ve akıcı oynayamama sebebim bu olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-01 213535.png
    57,2 KB · Görüntüleme: 19
O senin internetin ile alakalı 70 ping fazla ondan dolayı bu kırmızı işaret var sistemle alakası yok durumun internetinin iyi olması gerek

O senin internetin ile alakalı 70 ping fazla ondan dolayı bu kırmızı işaret var sistemle alakası yok durumun internetinin iyi olması gerek
İnternetim 100 mbs kullanıyorum hocam.

Akıcı oynayamıyorum derken neyi kast ediyorsunuz? Oyun takılıyor mu yoksa gecikme mi var veya kasıyor gibi mi?
Takılıyor hocam, smoke atıyorlar mesela smoke sanki fps drop varmış gibi takıla takıla gidiyor.

İnternetim 100 Mbps kullanıyorum hocam.

Takılıyor hocam, smoke atıyorlar mesela smoke sanki FPS düşmesi varmış gibi takıla takıla gidiyor.

O zaman evet pingden kaynaklı. Önce modemi bir fişten çekip takın eğer düzelmezse internet servis sağlayıcınızı arayıp pinginizin yüksek olduğunu söyleyin.

Sisteminde darboğaz olabilir oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun.

Hocam dediğiniz gibi pingden kaynaklı muhtemelen, sistemde bir sorun yok.

Sisteminde darboğaz olabilir oyunu hangi ayarlarda oynuyorsun.
4070 ekram kartın olduğu için yüksek ayarlarda oynuyorum. Önceden de bu ayarlarda oynuyordum. Bu daireye yeni taşındım internet kaynaklı olabilir sanırım.

Jitter Nedir?
Jitter, sinyal dalgalarında yaşanan bozulmadır. Bu da gecikmelere sebep olur. Jitter, veri aktarımında yaşanan gecikme süresi ile karıştırılmamalıdır. Jitter, gecikme süresinin değişmesine sebep olur. Bu sebeple çok farklı ve fazla gecikme sürelerine sahip olursunuz. Jitter ne kadar yüksek olursa internet bağlantınızda o kadar sorun yaşarsınız. Videoları, filmleri izleyemezsiniz ve online oyunları oynayamazsınız. Bağlantı süresi uzadığı için siz oyun oynarken karakterinizi yönlendirdikçe lag adı verilen gecikmeler yaşayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…