Belmundo Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 RAM 32GB Ekran kartı RTX4070 İşlemci i5-12500 CS2'ye girmeye çalıştığım zaman böyle bir hata veriyor ama bilgisayar üzerinden baktığımda DX12 sürümünde olduğu gözüküyor.
CS2'ye girmeye çalıştığım zaman böyle bir hata veriyor ama bilgisayar üzerinden baktığımda DX12 sürümünde olduğu gözüküyor.
Çözüm snageX 1 Eylül 2023 Belmundo dedi: renk ayarlarından dolayı 3. parti yazılım onay şeyini yazdım sadece Genişletmek için tıkla... Onu kaldırıp dener misin? Çözdüğünde bildirirsen sevinirim.
Belmundo dedi: renk ayarlarından dolayı 3. parti yazılım onay şeyini yazdım sadece Genişletmek için tıkla... Onu kaldırıp dener misin? Çözdüğünde bildirirsen sevinirim.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.157 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #2 Windows veya ekran kartı sürümleriniz son sürümde mi? Artı 0 Eksi
KS KS Belmundo Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 snageX dedi: Windows veya ekran kartı sürümleriniz son sürümde mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi guncel ve son surumde. Artı 0 Eksi
snageX dedi: Windows veya ekran kartı sürümleriniz son sürümde mi? Genişletmek için tıkla... Evet hepsi guncel ve son surumde.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.157 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #4 Belmundo dedi: Evet hepsi guncel ve son surumde. Genişletmek için tıkla... Oyunun başlatma seçeneklerine bir şeyler yazmış olabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Belmundo dedi: Evet hepsi guncel ve son surumde. Genişletmek için tıkla... Oyunun başlatma seçeneklerine bir şeyler yazmış olabilir misiniz?
KS KS Belmundo Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #5 snageX dedi: Oyunun başlatma seçeneklerine bir şeyler yazmış olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... renk ayarlarından dolayı 3. parti yazılım onay şeyini yazdım sadece Artı 0 Eksi
snageX dedi: Oyunun başlatma seçeneklerine bir şeyler yazmış olabilir misiniz Genişletmek için tıkla... renk ayarlarından dolayı 3. parti yazılım onay şeyini yazdım sadece
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.157 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #6 Belmundo dedi: renk ayarlarından dolayı 3. parti yazılım onay şeyini yazdım sadece Genişletmek için tıkla... Onu kaldırıp dener misin? Çözdüğünde bildirirsen sevinirim. Artı 1 Eksi Çözüm
Belmundo dedi: renk ayarlarından dolayı 3. parti yazılım onay şeyini yazdım sadece Genişletmek için tıkla... Onu kaldırıp dener misin? Çözdüğünde bildirirsen sevinirim.
KS KS Belmundo Centipat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #7 snageX dedi: Onu kaldırıp dener misin? Çözdüğünde bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... oldu çok teşekkürler Artı 0 Eksi
snageX dedi: Onu kaldırıp dener misin? Çözdüğünde bildirirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... oldu çok teşekkürler
TastanOzgurhan Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #8 @Belmundo Hocam bende de aynı sorun var nasıl yaptığını anlatabilir misin ? Artı 0 Eksi