RTX 4070 sistemde CS2 drop sorunu

huseyınqw

Decapat
Daha fazla  
CS2 oynarken droplar yiyorum, normal maçta yok denecek kadar az fakat ölüm maçına girince 2,3 saniyede bir sürekli droplar giriyor sistemime.
RTX 4070.
5600.
Kingston 1TB.
16 RAM.
B550 anakart.
650W PSU.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Kapalı ama sürekli drop giriyor sıcaklıktansa bir şey olmaz halledilirde donanımsal sorundur falan diye korkmuştum.

Hocam baktım 75 falan oda.

75 normal değil stock fan kulanıyorsunuz fan değiştirin tozluysa tozunu alın thermal eskidiyse yenileyin ama kesin çözüm iyi bir fan almak 1500'e iyi bir tane atabilirim link.

Kapalı ama sürekli drop giriyor sıcaklıktansa bir şey olmaz halledilirde donanımsal sorundur falan diye korkmuştum.

Ya da zamanla geçer şu anda düzeltmeye çalışlıyorlarmış baktım bayağı bir kişi yaşıyor bu sıkıntıyı.

75 normal değil stock fan kulanıyorsunuz fan değiştirin tozluysa tozunu alın thermal eskidiyse yenileyin ama kesin çözüm iyi bir fan almak 1500'e iyi bir tane atabilirim link.

Ya da zamanla geçer şu anda düzeltmeye çalışlıyorlarmış baktım bayağı bir kişi yaşıyor bu sıkıntıyı.

Hocam malum 5600 çok ısınan bir işlemci stock fan ile kullanıyorum şu anlık ama çok geçmeden alacağım hava veya sıvı sogutucu.

75 derece normal Ryzen işlemciler için bende de Ryzen 5 7600X var aynı şekilde 75-85 derecelerde çalışıyor ve sıkıntı yaşamıyorum yani herhangi bir donanımsal sorun olduğunu düşünmüyorum başka oyunlarda sıkıntı olmuyorsa büyük ihtimalle oyunun optimizasyonuyla alakalı bir sorun vardır.

75 derece normal Ryzen işlemciler için bende de Ryzen 5 7600X var aynı şekilde 75-85 derecelerde çalışıyor ve sıkıntı yaşamıyorum yani herhangi bir donanımsal sorun olduğunu düşünmüyorum başka oyunlarda sıkıntı olmuyorsa büyük ihtimalle oyunun optimizasyonuyla alakalı bir sorun vardır.

Başka oyunlarda olmuyor Valorant falanda oynuyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Hocam ben artık oyunda degılde benim sistemde sıkıntı oldugunu dusunmeye başladım çünkü benım yedıgım drop optımızasyonla alakalı değil bence bende drop cok fazla oluyor ayrıca Fortnite gibi oyunlarda da bu drop sorununu yaşıyorum ne yapmam gerek bilemedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı