Westhim Yoctopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı GeForce RTX 4070 İşlemci İntel i7 Böyle bir hata alıyorum, neden ve nasıl çözebileceğimi bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2025
Çözüm Einstein 5 Şubat 2025 Westhim dedi: Önceki Driver'a geçtim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.
Westhim dedi: Önceki Driver'a geçtim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.
KS KS Westhim Yoctopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #11 Abadzekh dedi: Yeni driver'a geçtikten sonra olduysa bir önceki driver'a dönmeyi deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Önceki driver'a geçtim ama düzelmedi. Artı 0 Eksi
Abadzekh dedi: Yeni driver'a geçtikten sonra olduysa bir önceki driver'a dönmeyi deneyebilirsin Genişletmek için tıkla... Önceki driver'a geçtim ama düzelmedi.
A Abadzekh Decipat Katılım 26 Şubat 2024 Mesajlar 1.189 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #12 Oyun DX12'de mi DX11'de mi? Artı 0 Eksi
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.915 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #13 Westhim dedi: Önceki Driver'a geçtim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
Westhim dedi: Önceki Driver'a geçtim ama düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin.
KS KS Westhim Yoctopat Katılım 5 Şubat 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #14 Einstein dedi: Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederimm. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Victus 16 kullanıyor iseniz Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederimm.