kertenkelebekiz Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 4070 var ancak kendi kendine yavaşlamaya bazen de kasmaya başladı, oyunu sildim yükledim format attım tekrar yükledim ancak değişen bir şey yok. Ne yapmalıyım?
4070 var ancak kendi kendine yavaşlamaya bazen de kasmaya başladı, oyunu sildim yükledim format attım tekrar yükledim ancak değişen bir şey yok. Ne yapmalıyım?
ladderlow Decapat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Kanka büyük ihtimallen bilgisayarın içinde ki parçaların bakıma ihtiyacı vardır bir bilgisayarcıya götür derim. Artı 0 Eksi
Kanka büyük ihtimallen bilgisayarın içinde ki parçaların bakıma ihtiyacı vardır bir bilgisayarcıya götür derim.
KS KS kertenkelebekiz Centipat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 ladderlow dedi: Kanka büyük ihtimallen bilgisayarın içinde ki parçaların bakıma ihtiyacı vardır bir bilgisayarcıya götür derim. Genişletmek için tıkla... Kankam btf1 de veya 3d programlarda donma kasma olmuyor sadece fifada bu takılmalar oluyor. Artı 0 Eksi
ladderlow dedi: Kanka büyük ihtimallen bilgisayarın içinde ki parçaların bakıma ihtiyacı vardır bir bilgisayarcıya götür derim. Genişletmek için tıkla... Kankam btf1 de veya 3d programlarda donma kasma olmuyor sadece fifada bu takılmalar oluyor.