Wieniss Centipat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 11 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #1 RAM GSkill X5 Flare 2x16 GB 6000 MHz SSD veya HDD modeli Kingston SNV2S1000G Ekran kartı Gigabyte GeForce RTX 4070 Gaming OC Anakart Asus Tuf Gaming A620M-Plus İşlemci Ryzen 5 7500F Bilgisayarımı güncellemek için Windows Update'e girdiğimde bu ekranla karşılaştım. Nasıl düzeltebiliriz?
Bilgisayarımı güncellemek için Windows Update'e girdiğimde bu ekranla karşılaştım. Nasıl düzeltebiliriz?
HYKyagizz Centipat Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 186 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #2 Windows Update sorunlarını giderme - Windows Client Windows Update sorunlarını giderme, HTTP/Proxy ile ilgili sorunlar ve bazı özelliklerin neden sunulduğu ve bazılarının sunulmama nedenleri hakkında bilgi edinin. learn.microsoft.com
Windows Update sorunlarını giderme - Windows Client Windows Update sorunlarını giderme, HTTP/Proxy ile ilgili sorunlar ve bazı özelliklerin neden sunulduğu ve bazılarının sunulmama nedenleri hakkında bilgi edinin. learn.microsoft.com
winball501 Centipat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 171 Çözümler 2 2 Şubat 2025 #3 Wieniss dedi: Bilgisayarımı güncellemek için Windows Update'e girdiğimde bu ekranla karşılaştım. Nasıl düzeltebiliriz? Eki Görüntüle 2414454 Genişletmek için tıkla... sc qc wuauserv sc qc bits sc qc cryptsvc komut istemcisini yonetici olarak calistirip verdigim komutlari yazdikdan sonra ekran goruntusu atar misiniz.
Wieniss dedi: Bilgisayarımı güncellemek için Windows Update'e girdiğimde bu ekranla karşılaştım. Nasıl düzeltebiliriz? Eki Görüntüle 2414454 Genişletmek için tıkla... sc qc wuauserv sc qc bits sc qc cryptsvc komut istemcisini yonetici olarak calistirip verdigim komutlari yazdikdan sonra ekran goruntusu atar misiniz.