Merhaba yeni bilgisayar topluyorum. Kaç watt güç kaynağı almam gerekiyor bilmiyorum. Ayrıca hangi markanın daha iyi olduğu hakkında bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Ekran kartı: RTX 4070.
Anakart: MSI Pro B650M-B
Sıvı soğutma: 240mm.
En ucuz Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair RM750e CP-9020262-EU Gen5 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.799,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Uzun vadede de rahat götürecek en üst kaliteden bir model.
En ucuz NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT C750 Bronze PA-7B2BB-EU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.398,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Kaliteli bir model ama tabii ki en üst seviye değil, orta segment.
Watttan çok kaliteye bakın Hadron gibi markaların 800W PSU'ları var mesela 800W olması iyi olduğu anlamına gelmez markaya bakın mesela kaliteli Corsair Cooler Master FSP High Power MSI ASUS Gigabyte gibi markaların 700-750W bir PSU sunu alabilirsiniz 750 fazla gelebilir ama fazla olması ileride upgrade yapmak istediğinizde tekrar PSU almak zorunda kalmazsınız.
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Watttan çok kaliteye bakın Hadron gibi markaların 800W PSU'ları var mesela 800W olması iyi olduğu anlamına gelmez markaya bakın mesela kaliteli Corsair Cooler Master FSP High Power MSI ASUS Gigabyte gibi markaların 700-750W bir PSU sunu alabilirsiniz 750 fazla gelebilir ama fazla olması ileride upgrade yapmak istediğinizde tekrar PSU almak zorunda kalmazsınız.
Hocam konuyla alakasız ama RAM'ler hakkında bilginiz var mı kaç MHz almam gerekiyor karar veremedim yüksek MHz DDR5 RAM'lerde stabil performans olmuyor diyorlar anakartım 6800 OC 6000 alsam yeterli olur mu?
Hocam konuyla alakasız ama RAM'ler hakkında bilginiz var mı kaç MHz almam gerekiyor karar veremedim yüksek MHz DDR5 RAM'lerde stabil performans olmuyor diyorlar anakartım 6800 OC 6000 alsam yeterli olur mu?
AMD işlemcilerde RAM frekansının performansa etkisi Intel'e göre daha fazladır anakartınızın MHz desteğine göre olabilecek en yüksek frekanslı RAM'i almanızı öneririm.
Merhaba yeni bilgisayar topluyorum. Kaç watt güç kaynağı almam gerekiyor bilmiyorum. Ayrıca hangi markanın daha iyi olduğu hakkında bilgim yok. Önerilerinizi bekliyorum.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.
Ekran kartı: RTX 4070.
Anakart: MSI Pro B650M-B
Sıvı soğutma: 240mm.