RTX 4070 sisteme kaç W PSU alınmalı?

SayDeath

Kilopat
Merhaba. Tarafımda aşağıda belirttiğim sistem mevcut. Kasım indirimleri ile cihaza PSU, yeni kasa ve sıvı soğutucu alacağım. PSU konusunda rajintek cratos 850W tercih etmeyi planlıyorum bu sisteme 850 yeter mi 1000 almak keyfi mi olur nasıl olur? (sıvı soğutucu lf 360, kasa H7 Flow alacağım)

1732261895704.png

Son düzenleyen: Moderatör:
700W bile fazlasıyla yeter. 750W ideal. Bir üst almak istersen, yarın ne olur ne olmaz diye garanti almak istiyorsan Atx 3.1 destekli 850W tercih edebilirsin.

İyi bir 850 Watt işini görür. Ekran kartı yükseltmeyi düşünüyorsan eğer RTX 5080 ve 5090 gibi kartlarda 700 Watt'ı değiştirmen gerekebilir.

Rajintek serileri iyidir Kratos veya Ampere serilerinden tercih edebilirsin. 850W sana fazla bile geleceğe dönük olur o.

Rajintek Ampere alabilirsin Atx 3.1 destekliyor.

Ya da benim de çoğu kişiye önerdiğim şuan indirimde olan Fsp Vita Atx 3.1 destekli 850W gold güç kaynağını alabilirsin daha uygun (tabi bu gold Ampere platinum)

Rajintek serileri iyidir Kratos veya Ampere serilerinden tercih edebilirsin. 850W sana fazla bile geleceğe dönük olur o.

Rajintek Ampere alabilirsin Atx 3.1 destekliyor.

Ya da benim de çoğu kişiye önerdiğim şuan indirimde olan Fsp Vita Atx 3.1 destekli 850W gold güç kaynağını alabilirsin daha uygun (tabi bu gold Ampere platinum)

İndirimli dediğiniz hali bile şu anda kratos ile aynı fiyatta, kratos da atx 3.1 desteği var mı ?

İndirimli dediğiniz hali bile şu anda kratos ile aynı fiyatta, kratos da atx 3.1 desteği var mı ?
Hayır yok Ampere de var.

Hayır yok Ampere de var.
850W senelerdir bilinen ve medikal cihazlara, hastanelere güç kaynağı üreten FSP nin Atx 3.1 güç kaynağını almak aynı fiyata yine kaliteli ancak piyasaya daha sonradan giriş yapmış Rajintek in Atx 3.0 Kratos modelini almaktan iyidir.

Kratos gayet iyi bir model onda sorun yok ama forumda şikayetler de mevcut az da olsa. Üstelik dediğim gibi Atx 3.1 desteği Ampere de var.

Ampere alınır ya da Fps alınır Kratos yerine.

Peki hocam bahsettiğiniz Ampere ile cratosun karşılaştırması var mıdır sizde veya bana kratosta şu yokken Ampere de bu var özellikler şunlar diyebileceğiniz bir şey var mı benim pek bir bilgim yok araştıracağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı