THE BOMB Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #11 pawEn dedi: Agir gelecegini sanmam sonucta 2 ekrandan da oyun oynamayacaksiniz ancak o sistemde darboğaz olmaz. 13400F, 4070'i besleyebilir. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda düşük GPU ve CPU kullanımı alıyorum aynı zamanda kötü performans verdiğini düşünüyorum sistemimin doğru olup olmadığını nasıl anlarım? pawEn dedi: Agir gelecegini sanmam sonucta 2 ekrandan da oyun oynamayacaksiniz ancak o sistemde darboğaz olmaz. 13400F, 4070'i besleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce neden düşük performans ve kullanım alıyorum? Son düzenleme: 18 Ağustos 2024
pawEn dedi: Agir gelecegini sanmam sonucta 2 ekrandan da oyun oynamayacaksiniz ancak o sistemde darboğaz olmaz. 13400F, 4070'i besleyebilir. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda düşük GPU ve CPU kullanımı alıyorum aynı zamanda kötü performans verdiğini düşünüyorum sistemimin doğru olup olmadığını nasıl anlarım? pawEn dedi: Agir gelecegini sanmam sonucta 2 ekrandan da oyun oynamayacaksiniz ancak o sistemde darboğaz olmaz. 13400F, 4070'i besleyebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce neden düşük performans ve kullanım alıyorum?