QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #11 egekkkkk dedi: Hocam TUF ile Prime arasındaki fark ne ben anlamadım. Çok fark yoksa Prime alıp geçeyim. Genişletmek için tıkla... TUF bir tık daha iyi, ancak Prime üzmez. Güzel karttır.
egekkkkk dedi: Hocam TUF ile Prime arasındaki fark ne ben anlamadım. Çok fark yoksa Prime alıp geçeyim. Genişletmek için tıkla... TUF bir tık daha iyi, ancak Prime üzmez. Güzel karttır.
egekkkkk Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #12 QTV dedi: TUF bir tık daha iyi, ancak Prime üzmez. Güzel karttır. Genişletmek için tıkla... Hocam ışıklı olması dışında bir fark yok sanırım biraz baktım.
QTV dedi: TUF bir tık daha iyi, ancak Prime üzmez. Güzel karttır. Genişletmek için tıkla... Hocam ışıklı olması dışında bir fark yok sanırım biraz baktım.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.383 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #13 egekkkkk dedi: Hocam ışıklı olması dışında bir fark yok sanırım biraz baktım. Genişletmek için tıkla... Prime alıp geçin. Hayır olsun.
egekkkkk dedi: Hocam ışıklı olması dışında bir fark yok sanırım biraz baktım. Genişletmek için tıkla... Prime alıp geçin. Hayır olsun.
egekkkkk Picopat Katılım 13 Aralık 2024 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #14 QTV dedi: Prime alıp geçin. Hayır olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Ayturan dedi: Paylaştığım konudaki ürünü dediğim gibi alırsan süper olur. Diğer: DeepCool AK400 işlemci soğutucu Nays ile 950TL Nays ile alırsanız 1-2 gün sonra 100TL cashcback hesabınıza gelir. Bu fiyata gayet güzel bir soğutucu almış olursunuz. https://www.n11.com/urun/deepcool-ak400-islemci-sogutucu-20316622 www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar rahatsız ettiğim için KB benim attığım linkteki soğutucuyla bu linkteki soğutucu aynımı RGB'ler dışına. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Son düzenleme: 6 Ocak 2025
QTV dedi: Prime alıp geçin. Hayır olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Ayturan dedi: Paylaştığım konudaki ürünü dediğim gibi alırsan süper olur. Diğer: DeepCool AK400 işlemci soğutucu Nays ile 950TL Nays ile alırsanız 1-2 gün sonra 100TL cashcback hesabınıza gelir. Bu fiyata gayet güzel bir soğutucu almış olursunuz. https://www.n11.com/urun/deepcool-ak400-islemci-sogutucu-20316622 www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Hocam tekrar rahatsız ettiğim için KB benim attığım linkteki soğutucuyla bu linkteki soğutucu aynımı RGB'ler dışına. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #15 egekkkkk dedi: Teşekkürler Hocam tekrar rahatsız ettiğim için KB benim attığım linkteki soğutucuyla bu linkteki soğutucu aynımı RGB'ler dışına. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Farklı ürünler fakat benzer performansa sahipler. Hangisi hoşuna gittiyse onu alabilirsin sorun yok.
egekkkkk dedi: Teşekkürler Hocam tekrar rahatsız ettiğim için KB benim attığım linkteki soğutucuyla bu linkteki soğutucu aynımı RGB'ler dışına. Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11 Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Farklı ürünler fakat benzer performansa sahipler. Hangisi hoşuna gittiyse onu alabilirsin sorun yok.