RTX 4070 Super çık ısınıyor

Ali1019

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam sistemi alali 1 hafta bile olmadi. Cyberpunk 2077 1080p Ultra ayarlarda ve RTX sayko ayarindayken ekran kartim 78-80 derecelerde geziniyor. Internetteki testlere baktigim zaman 60 derecelerde calistigini goruyorum. Ekran kartim ASUS Dual 4070 Super 12 GB. Kart sifir. Akvaryum kasa kullanıyorum ve 1 tane egzoz fan var bundan kaynakli isiniyor olabilir mi?

Kasa hava akışını arttırmaya çalışın hocam aynı modelin Zotac markasını kullanıyorum kasa üstüne 2 adet egzoz fan ekledim sorunumu bayağı azalttım bu şekilde yardımı muhakkak dokunur.

Çok yüksek değil, ancak biraz fazla gibi geldi. İnternetteki dereceler hangi oda sıcaklığında, kaç fan ile oluyor bilemeyiz. Ekran kartının arka metal kısmındaki jelatin sökülü mü?

Çok yüksek değil, ancak biraz fazla gibi geldi. İnternetteki dereceler hangi oda sıcaklığında, kaç fan ile oluyor bilemeyiz. Ekran kartının arka metal kısmındaki jelatin sökülü mü?
maalesef bilmiyorum oyle mi degil mi

Akvaryum kasadan dolayı hava akışı çok iyi olmayabilir. Çözünürlük nedir acaba? Ayrıca anakart modeliniz ve kasa modelinizi söyler misiniz?

Kasa hava akışını arttırmaya çalışın hocam aynı modelin Zotac markasını kullanıyorum kasa üstüne 2 adet egzoz fan ekledim sorunumu bayağı azalttım bu şekilde yardımı muhakkak dokunur.
yukariya 3 adet egzoz fan eklesem isiyi dusurur mu? Onde ve altta toplam 6 adet fan var. Yukari 3 tane eklersem 4 tane de egzoz fan olmus olacak.

Akvaryum kasadan dolayı hava akışı çok iyi olmayabilir. Çözünürlük nedir acaba? Ayrıca anakart modeliniz ve kasa modelinizi söyler misiniz?
Anakart Rog Strix x870E-E WIFI modeli
GAMETECH Prime V2 Tuş Kontrollü RGB 7x120mm Fan Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kasa da bu.
Cozunurluk 1920x1080
Ustteki fan yerleri suanda bos ama oralarda fan yok

Yukariya 3 adet egzoz fan eklesem isiyi dusurur mu? Onde ve altta toplam 6 adet fan var. Yukari 3 tane eklersem 4 tane de egzoz fan olmus olacak.

Hocam ASUS'un soğutması için bu kadar fana gerek yok, etkisi tabii ki olur, orası ayrı.

Bu dereceler biraz fazla degil mi ama? Ne yapmami onerirsiniz?

Hocam açıkçası bana fazla geldi, olması gereken derecenin en fazla 68-70 olması gerektiğini düşünüyorum. Oturduğunuz yerin sıcaklığı etki eder ancak zaten kış ayındayız. Ekran kartını siz mi taktınız?

Hayir ben takmadim hazir geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…