RTX 4070 Super çık ısınıyor

Son düzenleme:
Cikardim hocam oyuna girip deniyorum yazacagim.

Hocam acarak benchmark yaptim ayni ayarlarda. Ortalama 150 FPS ve Max 73 74 dereceyi gordu

@rilkway hocam şu anda nasıl sizce? Bir de bu sekilde acik kalirsa cok toz olmaz mi ici?

Kapalı kalsın tabii ki hocam, ben hava akışının nasıl olduğunu merak ettiğim için açık yaptırdım. Hava sirkülasyonu iyi değil kasanın.

Aslında kasanızda yeteri kadar fan var, başka ne yapabilirsiniz bir fikrim yok açıkçası.
of.. tamam sagolun yukariya 3 fan eklesem nasil olur? Yoksa kasayi mi degismem gerekiyor?

@rilkway hocam darlamak istemiyorum fakat kafama takildi kasayi mi degissem?

Son düzenleme:
Kasanın altında olan fanları devre dışı bırakarak testi tekrar yapmayı deneyin yalnızca önden hava alıp arkadaki egzozdan versin. Eğer ısılarda bir değişiklik olmazsa veya olumlu yönde değişiklik olursa altta bulunan fanları egzoz olarak üste takarak kullanmaya devam edersiniz.

hocamlar tekrardan selam. Bugun kasanın altındaki fanlari disari ufleyecek sekilde degistirdim ve MSI AfterBurner'dan Power Limit =100, Temp Limit = 84 seklinde olan ayari Power Limit = 100, Temp Limit = 81 olacak sekilde degistirdim. Furmark testinde 78 derece goren ekran kartim maksimum 71 gordu ve yaklasik 500 puan fazla skor elde etti. Sonuclar simdilik iyi gibi geldi bana siz ne diyorsunuz? AfterBurner'dan yaptigim bu ayarin bir zarari ya da yanlisi var midir?
Ayrica @rilkway hocamin dedigi gibi ekran kartinin jelatini hala duruyordu onu da cikarttim .
Ne dersiniz sonuclar nasil? @rilkway @fatalerror00

Normal olması gereken seviyelere gelmiş. Temp limiti tekrardan 84'e çekin varsayılan ayarlarında kalsın onluk bir durum yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…