RTX 4070 Super çık ısınıyor

Normal olması gereken seviyelere gelmiş. Temp limiti tekrardan 84'e çekin varsayılan ayarlarında kalsın onluk bir durum yok.
Temp limit 84ken 74 dereceyi gördü en fazla o yüzden aşağı çektim biraz. Yine de çekeyim mi? Böyle daha serin çalışıyor tekrardan sorayım dedim

hocam bir de fanlari yukariya taksam daha iyi olur mu yoksa bir farki olmaz mi? @fatalerror00

Son düzenleme:

Hayırlı olsun. Afterburner ayarlarını varsayılan yapın, ısınmasının sebebi o jelatinmiş.

Hayırlı olsun. Afterburner ayarlarını varsayılan yapın, ısınmasının sebebi o jelatinmiş.
hocam AfterBurner ayarlarını sıfırlamanın olayı nedir tam olarak? varsayilan yaptigim zaman 3 4 derece daha fazla isiniyor bu dezavantaj degil midir?

Hocam Afterburner ayarlarını sıfırlamanın olayı nedir tam olarak? Varsayilan yaptığım zaman 3 4 derece daha fazla isiniyor bu dezavantaj degil midir?

Zararı olmaz ancak siz kartın ısı derecesini düşürüyorsunuz. Kart performans sağladığı için ısınır, olması gerektiği kadar ısınmıyorsa performansta kullanmıyordur. Tam anlatamadım, siz anlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…