John Keating Megapat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 893 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul/Türkiye 27 Mart 2024 #11 kino dedi: Çizik hatta darbelerin bile performansla alakası yok. Bu bendeki çizgilerden birisi, kedi tırmığı gibi. Eki Görüntüle 2151900 Genişletmek için tıkla... Senin çiziğe kıyasla hiçbir şey yokmuş @kino hocam.
kino dedi: Çizik hatta darbelerin bile performansla alakası yok. Bu bendeki çizgilerden birisi, kedi tırmığı gibi. Eki Görüntüle 2151900 Genişletmek için tıkla... Senin çiziğe kıyasla hiçbir şey yokmuş @kino hocam.
Tarıkımo Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4050 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Mart 2024 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.667 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #13 kino dedi: Çizik hatta göçüklerin bile performansla alakası olmaz. Bu bendeki çizgilerden birisi, kedi tırmığı gibi. Eki Görüntüle 2151900 Genişletmek için tıkla... hocam ben arkadaşın gönlü rahatlar diye dedim üstelik onunki görünmüyor bile birde sizinki gibi olsa kalp krizi falan geçirir herhalde sizinki çok belli oluyor beyaz olmasından. Tarıkımo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... güldürdü valla
kino dedi: Çizik hatta göçüklerin bile performansla alakası olmaz. Bu bendeki çizgilerden birisi, kedi tırmığı gibi. Eki Görüntüle 2151900 Genişletmek için tıkla... hocam ben arkadaşın gönlü rahatlar diye dedim üstelik onunki görünmüyor bile birde sizinki gibi olsa kalp krizi falan geçirir herhalde sizinki çok belli oluyor beyaz olmasından. Tarıkımo dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... güldürdü valla
SeyitAli253 Kilopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 4.972 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin 4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0 32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #14 YokSauronunGözü dedi: Ben çiziği bile göremiyorum ne takıntılı tiplersiniz ya Genişletmek için tıkla... Tek ben göremedim sanıyordum.
YokSauronunGözü dedi: Ben çiziği bile göremiyorum ne takıntılı tiplersiniz ya Genişletmek için tıkla... Tek ben göremedim sanıyordum.
W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #15 kino dedi: Çizik hatta göçüklerin bile performansla alakası olmaz. Bu bendeki çizgilerden birisi, kedi tırmığı gibi. Eki Görüntüle 2151900 Genişletmek için tıkla... Bu kartın modeli ne hocam
kino dedi: Çizik hatta göçüklerin bile performansla alakası olmaz. Bu bendeki çizgilerden birisi, kedi tırmığı gibi. Eki Görüntüle 2151900 Genişletmek için tıkla... Bu kartın modeli ne hocam
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 27 Mart 2024 #16 west00nn dedi: Bu kartın modeli ne hocam. Genişletmek için tıkla... Colorful iGame Ultra RTX 4070.
W west00nn Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #17 kino dedi: Colorful iGame Ultra RTX 4070. Genişletmek için tıkla... Hocam insanlar dalga geçmil ama bana çok batan şeyler peki sizde nasıl oldu bu çizik.
kino dedi: Colorful iGame Ultra RTX 4070. Genişletmek için tıkla... Hocam insanlar dalga geçmil ama bana çok batan şeyler peki sizde nasıl oldu bu çizik.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.889 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #18 west00nn dedi: Hocam insanlar dalga geçmil ama bana çok batan şeyler peki sizde nasıl oldu bu çizik. Genişletmek için tıkla... Normal dalga geçmeleri. En mantıklı fikir sticker yapıştırma fikri.
west00nn dedi: Hocam insanlar dalga geçmil ama bana çok batan şeyler peki sizde nasıl oldu bu çizik. Genişletmek için tıkla... Normal dalga geçmeleri. En mantıklı fikir sticker yapıştırma fikri.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 27 Mart 2024 #19 west00nn dedi: Hocam insanlar dalga geçmiş ama bana çok batan şeyler peki siz de nasıl oldu bu çizik. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum sanıyorum montaj yaparken soğutucuyu falan sürttüm. Dalga geçmeleri bu kadar kafaya takmandan ötürü çizikten ötürü değil. Önemli olan aldığım performans sonuçta çiziğin bana bir sıkıntısı yok.
west00nn dedi: Hocam insanlar dalga geçmiş ama bana çok batan şeyler peki siz de nasıl oldu bu çizik. Genişletmek için tıkla... Ben de bilmiyorum sanıyorum montaj yaparken soğutucuyu falan sürttüm. Dalga geçmeleri bu kadar kafaya takmandan ötürü çizikten ötürü değil. Önemli olan aldığım performans sonuçta çiziğin bana bir sıkıntısı yok.
K kazee Decapat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 842 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #20 Trolse komik, değilse çok komik. Dolaptan müneccim şeyini getirinde nasıl çizildiğini bulalım.