RTX 4070 Super FurMark test sonuçları nasıl?

TüysüzMentos

Picopat
Daha fazla  
INNO3D RTX 4070 Super markası dostlar, test sonuçları nasıldır?

1724596303449.png

Deneme amaçlı hemen hemen senin kartla benzer performansı veren 4070 Ti'yi soktum teste.
Seninkilere benzer sonuçlar aldım. Bir sorun yok gibi hocam.
1724596813084.png

Sizin kartta min-max aralığı evet biraz fazla ama o da bir ihtimal benim kartın OC modeli olmasıyla alakalı olabilir. Zira gördüğüm kadarıyla benim kart ayrıca normal TDP'sinden daha fazla güç çekiyor. Gerçi kartımın OC modeli olduğundan da şüpheliyim.

Sizin kartta min-Max aralığı evet biraz fazla ama o da bir ihtimal benim kartın OC modeli olmasıyla alakalı olabilir. Zira gördüğüm kadarıyla benim kart ayrıca normal TDP'sinden daha fazla güç çekiyor. Gerçi kartımın OC modeli olduğundan da şüpheliyim.

Clock hızının bu tarz olması kartın herhangi bir anormal durumu olduğunu gösterir mi?

Sizin kartta min-Max aralığı evet biraz fazla ama o da bir ihtimal benim kartın OC modeli olmasıyla alakalı olabilir. Zira gördüğüm kadarıyla benim kart ayrıca normal TDP'sinden daha fazla güç çekiyor. Gerçi kartımın OC modeli olduğundan da şüpheliyim.

Şimdi birkaç tane sonuca baktım ama genelinde Boost clocklar bu şekilde.

Canınızı sıkmayın hocam. performans ve sıcaklık değerleri normal kartınızın.
Zaten bir sıkıntı olsa test sırasında belli eder kendini.
İçiniz rahat etsin istiyorsanız normal kısa süreli benchmark yerine uzun süreli bir stress testi yapın karta ve stabilitesine bakın.

Canınızı sıkmayın hocam. Performans ve sıcaklık değerleri normal kartınızın.
Zaten bir sıkıntı olsa test sırasında belli eder kendini.
İçiniz rahat etsin istiyorsanız normal kısa süreli benchmark yerine uzun süreli bir stress testi yapın karta ve stabilitesine bakın.

Performans olarak bir eksisini hissetmedim, çok güzel bir kart ama işte o kadar para veriyorsun biraz rahat etmek lazım :D.

3.dünya ülkesi olmanın yan etkileri işte hocam :) Elin yabancısının 1 haftalık maaşı ile aldığı kartı biz 1.5 aylık maaş ile alınca olur olmaz kusursuzluk arıyoruz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı