Ahmet AA Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 174 Çözümler 1 23 Ekim 2024 #11 Benim bu şekilde çıktı bir problem mi var acaba sizde 250 FPS aldığını göruyorum bana da yardım edebilir misiniz acaba yorumlama konusunda?
Benim bu şekilde çıktı bir problem mi var acaba sizde 250 FPS aldığını göruyorum bana da yardım edebilir misiniz acaba yorumlama konusunda?
T Talha123456789 Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2025 #12 Ahmet AA dedi: Eki Görüntüle 2335671 Benim bu şekilde çıktı bir problem mi var acaba sizde 250 FPS aldığını göruyorum bana da yardım edebilir misiniz acaba yorumlama konusunda? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 4070 Super kullanıyorum. Sizin değerlerde kesinlikle bir problem var. GL değil de VK(Vulkan) modunda deneyin. Sonucu bir de o şekilde paylaşın. FurMark2 Score FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan www.gpumagick.com
Ahmet AA dedi: Eki Görüntüle 2335671 Benim bu şekilde çıktı bir problem mi var acaba sizde 250 FPS aldığını göruyorum bana da yardım edebilir misiniz acaba yorumlama konusunda? Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 4070 Super kullanıyorum. Sizin değerlerde kesinlikle bir problem var. GL değil de VK(Vulkan) modunda deneyin. Sonucu bir de o şekilde paylaşın. FurMark2 Score FurMark benchmark scores database - OpenGL / Vulkan www.gpumagick.com