RTX 4070 Super GoW oynanırken 83 derece oldu

fatalerror00

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar RTX 4070 Super kullanıyorum, bugün God of War'da 83 dereceyi gördüm. Boştayken 57 derecelere kadar fan açmıyor daha sonra 46 dereceye düşene kadar fan açıp tekrar kapatıyor. Ekran kartı markası Zotac. Kasanın önünde 3 tane fan var ve şimdi kasanın üstüne 140mm 2 fan satın aldım gelmesini bekliyorum ekran kartının ısısını bir nebze olsun düşürür mü veya düşürmek için ne yapmam lazım? Sistem daha çok yeni önereceğiniz her türlü çözüm önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava çok sıcak, fazla bir fayda olmayabilir.

Dostum havalar çok ısındı bende de aynı durum var GOW'da fanlar 100 hızda 80 derecede sabit oynuyorum. havalar bu kadar sıcak değilken Max 75 görüyorum

Fanlar havayı içeri doğru veriyor olabilir veya en kötü ihtimal mining yapılıyor olabilir veya en muhtemel havaların ciddi manada ısınması.

Fanlar havayı içeri doğru veriyor olabilir veya en kötü ihtimal mining yapılıyor olabilir veya en muhtemel havaların ciddi manada ısınması.

Sistemi sıfır aldım. Ekran Kartıda aynı şekilde, Vatan Bilgisayar'da topladım tüm sistemi mining yapılma durumu söz konusu değildir herhalde. Ama biraz can sıkıcı bir durum ve çözüm üretemiyorum.

Hocam kasanın hava akışı mi sorunlu acaba boşta 57 derecede çok bende 4080 var boşta 30 35 derecelerde çalışıyor yükte oyunlarda en fazla 59 62 derece arası üstüne çıkmıyor fanlarda yükteyke yüzde 70 çalışıyor en fazla 1600 1800 rpm arasi

Anlatmaya çalıstığım bu.

Bunu nasıl kontrol edebilirim ne yapabilirim?

Bunu nasıl kontrol edebilirim ne yapabilirim?
kasa ön tarafta 3 fan, arkada egzoz çıkışı var. Hava soğutma kullanıyorum CPU için. Yarın da kasa üstüne 140mm 2 tane fan montajını yapacağım.

Hocam bence acilen vatana götür olanları anlat değerler kesinlikle normal değil bende goatv4 kullanıyorum üstelik sıcak bir şehirde yaşıyorum sismeti düz haliyle kullanıyorum işlemci boşta 40-50 arası geziyor ekran kartı boşta 35-40 derece işlemci yükte 70-76 civarı oluyor ekran kartı ise 72 dereceyi geçmiyor fan hızıda 1300-1500RPM arası değişiyor falan da ona aralıksız 10saat Cyberpunk 2077 oynamıştım ekran kartı 71 dereceydi.

Aynı şekilde bende de goatv4 var az önce OCCT Power testi yaptım Ekran kartı %100 kullanım 220W sabit çekerken 12 dakikada 81.4 Derece maksimum gördü. Problemin sorununu anlamadım. 81.4'ü gördüğümde %78 Hızda çalışıyordu Ekran Kartı fanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…