RTX 4070 Super güç bağlantısı nasıl yapılır?

Stetra

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 13600kf
Z690 msı a pro ddr5
Asus dual rtx 4070 süper o.c
Cooler master masterlıquıd v2 sıvı soğutucu
Samsung 990 pro 1 tb
Gskill 32 GB 6000mhz Cl 32
Fps 1000 watt PCI5.0 psu
Thermaltake g33 kasa
Dell alienware aw2724dm 27 180hz monitör
Meslek
Kamu çalışanı
Merhaba. Thermaltake TR2 S 750 watt 80 Plus güç kaynağım mevcut. Daha önceden RTX 3060 Ti ekran kartıma çıkan güç pinini direkt bağlıyordum. Sıkıntı yoktu. Dün itibarıyla RTX 4070 Super ekran kartı aldım, içinden dönüştürücü çıkıyor. Ekran kartından gelen kablonun güç kaynağına giden ucu çift taraflı. Ama benim güç kaynağımdan tek kablo geliyor, çatallı, 2 ucu var ama tek çıkış. Şu an 2 ucu da oraya bağladım, sıkıntı olur mu bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı olmaz, ben de 4070'i dediğiniz gibi kullanıyorum, zaten tek kablodan o W'ları alabiliyoruz, o yüzden iki farklı kabloya gerek yok bu kadar W için.

Cevap için çok teşekkür ederim . YouTube da izlediğim videolarda PSU dan gelen çift çıkış olması gerek diyor .tek kablo önermiyor. Sizin tecrübeniz nasıl uzun zamandır sıkıntısızmı kullanıyorsunuz acaba.

Tam gücü sağlayabiliyor, bu yüzden sıkıntı olmuyor. Tam verimi alabiliyorum, hiçbir sıkıntı çıkarmadı.

Şunu da ekleyebilirim, bugüne kadar satılan hiçbir 3060 Ti sistemde 2 farkı güç kablosu ile bağlantı yapılanı görmedim, bütün bu sistemlerde tek kablo ile bağlantı yapılıyor ve 4070 Super de hemen hemen 3060 Ti ile aynı gücü çekiyor. Madem bu tek kablo 3060 Ti'ya yetiyor, o zaman neden 4070 Super'e ya da 4070'e de yetmesin, neredeyse aynı gücü çekiyorlar zaten.

Akşama fotoğraf atarım detaylı..

Akşama fotoğraf atarım detaylı..
Bundan bahsediyorsunuz, anlıyorum, dert etmeyin, ben de bu uyarıyı mecburen dikkate alamadım ve sıkıntı yaşamadım da hiç.

Son düzenleme:
Aynen çok doğru .sizde 4070 mi var . 4070 Super ile watt gücü çok yoktur tahminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…