RTX 4070 Super güç bağlantısı nasıl yapılmalı?

ahri8kt

Megapat
Daha fazla  
4070 Super ekran kartı aldım fakat kasaya bağlayamıyorum. Güç girişlerini nasıl bağlayacağımı çözemedim. Fotoğraflara bakarsanız 2 tane birbirine bağlı 8 pinlik kablo var. Normalde bunlardan 1 tanesini 1660 ekran kartıma bağlayıp çalıştırıyordum. 4070 Super 12 pinli geldi ve 2 tane 8 pinlik giriş yeri var.

1. fotoğraftaki birbirine bağlı 2 tane 8 pinlik kabloyu 2. fotoğraftaki yerlere mi takacağım. Kısa devre vs olmaz mı bu kablolar birbirine bağlı duruyor sanki kasa içerisinde.
Nasıl yapacağımı çözemedim bilen arkadaşlar akıl verirse mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• IMG_7497.jpeg
    201,8 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_7498.jpeg
    184,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7499.jpeg
    229,5 KB · Görüntüleme: 36
Markası modeli nedir? Kutusundan çıkmadıysa web sitesinde illâ ki kurulum kılavuzu vardır.

Hocam aynı kart olduğu için cevap veriyorum, uzman değilim. Bende psu dan 2 adet kablo geliyor, onları Y kablo aparatı ile birbirine bağlayıp 6+2 tek girişe çeviriyoruz onu da karta takıyoruz.

IMG_7499 daki Y kablonun tekli ucu karta girecek, diğer 2 tarafa da psu dan gelenleri takıyoruz.

Markası modeli nedir? Kutusundan çıkmadıysa web sitesinde illâ ki kurulum kılavuzu vardır.
kutudan çıkan zaten 2. fotoğraftaki kablo

sanki bendeki kablolar ayrı ayrı değil de birbirinin devamı gibi çok anlayamadım ya

Bu arada güç kaynağım

HD2-850W GEN5 PSU​

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…