DD5 sisteme geçmek istiyorum. İleride 50xx serisi ekran kartları için. İşlemci, RAM ve anakart olarak AM5 sisteme geçmeyi düşünüyorum. 50 serisi için de yeterli olabilecek parçalar neler olmalı? Öneriniz var mı?
İyi bir işlemci istiyorum. O yüzden 7800x3D seçtim. RAM ve anakartta sizin dedikleriniz bayağı iyi. Bu şekil almayı düşünüyorum. Amazon'da taksit fırsatı da varmış hem.
İyi bir işlemci istiyorum. O yüzden 7800x3D seçtim. RAM ve anakartta sizin dedikleriniz bayağı iyi. Bu şekil almayı düşünüyorum. Amazon'da taksit fırsatı da varmış hem.
İşlemci olarak 7800X3D düşünmedim değil hocam ama fiyatı fazla pahalı geldiği için ve siz de bütçe belirtmediğinizden dolayı emin olamadım ve 7700x seçtim. Amazon fiyatı çok pahalı geldi bana 7800X3D'nin AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri burası da taksit yapıyor. Kutusuz seçin ve DFS bilgisayar satıcısından alın. Bu hafta başında 5700X3D işlemcisi aldım kendime ve yine N11 üzerinden DFS satıcısından aldım ve çok memnun kaldım, çok sağlam yolladılar. Anakart ve RAM modellerini özellikle seçtim evet onlar kaliteli.
İşlemci olarak 7800x3D düşünmedim değil hocam ama fiyatı fazla pahalı geldiği için ve siz de bütçe belirtmediğinizden dolayı emin olamadım ve 7700X seçtim. Amazon fiyatı çok pahalı geldi bana 7800x3D'nin AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri burası da taksit yapıyor. Kutusuz seçin ve DFS bilgisayar satıcısından alın. Bu hafta başında 5700x3D işlemcisi aldım kendime ve yine N11 üzerinden DFS satıcısından aldım ve çok memnun kaldım, çok sağlam yolladılar. Anakart ve RAM modellerini özellikle seçtim evet onlar kaliteli.
Bütçe belirtmeyi unutmuşum kusura bakma. Ben bunları alayım o zaman ama bana bir de sıvı soğutma lazım hocam ya. Tavsiye ettiğiniz 240mm soğutucu var mı? Kasa ASUS TUF Gaming GT301.
Bütçe belirtmeyi unutmuşum kusura bakma. Ben bunları alayım o zaman ama bana bir de sıvı soğutma lazım hocam ya. Tavsiye ettiğiniz 240mm soğutucu var mı? Kasa ASUS TUF Gaming GT301.