K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #1 Arkadaşlar RTX 4070 Super ekran kartı alacağım ama arasında 6 bin TL fark var fazla verip 3 fanlı almak mı yoksa az verip 2 fanlı almak mı daha iyi?
Arkadaşlar RTX 4070 Super ekran kartı alacağım ama arasında 6 bin TL fark var fazla verip 3 fanlı almak mı yoksa az verip 2 fanlı almak mı daha iyi?
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 71 16 Şubat 2025 #2 6 bin fark çok fazla 2 fan yeterli.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.353 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #3 Aralarında 6.000TL fark edecek bir performans yok. 2 fan alın. Çok sıcak gelirse Undervolt atarsınız.
Aralarında 6.000TL fark edecek bir performans yok. 2 fan alın. Çok sıcak gelirse Undervolt atarsınız.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #4 Soğutma anlamında problem olur mu diye düşündüm hocam Adana'da yaşıyorum malum yazın 40 derece ortasında erimesin diye
Soğutma anlamında problem olur mu diye düşündüm hocam Adana'da yaşıyorum malum yazın 40 derece ortasında erimesin diye
Akira.exe Hectopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2.333 Çözümler 71 16 Şubat 2025 #5 korkusuzz dedi: Soğutma anlamında problem olur mu diye düşündüm hocam Adana'da yaşıyorum malum yazın 40 derece ortasında erimesin diye Genişletmek için tıkla... Tabii ki etkisi olur ama 6 bin liralık bir etki değil. Yine de karar sizin, serin çalışırsa ömrü uzun olur. Bütçeniz varsa alabilirsiniz.
korkusuzz dedi: Soğutma anlamında problem olur mu diye düşündüm hocam Adana'da yaşıyorum malum yazın 40 derece ortasında erimesin diye Genişletmek için tıkla... Tabii ki etkisi olur ama 6 bin liralık bir etki değil. Yine de karar sizin, serin çalışırsa ömrü uzun olur. Bütçeniz varsa alabilirsiniz.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.353 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #6 korkusuzz dedi: Soğutma anlamında problem olur mu diye düşündüm hocam Adana'da yaşıyorum malum yazın 40 derece ortasında erimesin diye Genişletmek için tıkla... Biraz ısınabilir. 75 dereceyi bulabilir veya geçebilir. Ancak Undervolt atarak sıcaklığı 7 derece kadar azaltırsınız.
korkusuzz dedi: Soğutma anlamında problem olur mu diye düşündüm hocam Adana'da yaşıyorum malum yazın 40 derece ortasında erimesin diye Genişletmek için tıkla... Biraz ısınabilir. 75 dereceyi bulabilir veya geçebilir. Ancak Undervolt atarak sıcaklığı 7 derece kadar azaltırsınız.
K korkusuzz Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 642 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #7 Bütçem çıkışırsa fark vereceğim çünkü uzun ömürlü kullanmak istiyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
Bütçem çıkışırsa fark vereceğim çünkü uzun ömürlü kullanmak istiyorum tavsiyeleriniz için teşekkür ederim