H Hüsetin Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 11 15 Aralık 2024 #11 Mortis06 dedi: CL değeri daha düşük diye 2 kata varan frekans farkından vazgeçiyorsunuz öyle mi? Bu arada RAM kaynaklı FPS farkından da vazgeçiyorsunuz. Neyse ben daha fazla yazmayım, zaten kendi görüşünüzü savunacaksınız Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru olabilir, yanılıyor olabilirim. Emin olmak için sordum zaten. Haklılık iddiam yoktu ayrıca.
Mortis06 dedi: CL değeri daha düşük diye 2 kata varan frekans farkından vazgeçiyorsunuz öyle mi? Bu arada RAM kaynaklı FPS farkından da vazgeçiyorsunuz. Neyse ben daha fazla yazmayım, zaten kendi görüşünüzü savunacaksınız Genişletmek için tıkla... Dediğin doğru olabilir, yanılıyor olabilirim. Emin olmak için sordum zaten. Haklılık iddiam yoktu ayrıca.
sessız357 Femtopat Katılım 23 Eylül 2024 Mesajlar 83 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #12 Hüsetin dedi: Dediğin doğru olabilir, yanılıyor olabilirim. Emin olmak için sordum zaten. Haklılık iddiam yoktu ayrıca. Genişletmek için tıkla... Sen bana bütçe söyle ben sana güzel sistem atayım.
Hüsetin dedi: Dediğin doğru olabilir, yanılıyor olabilirim. Emin olmak için sordum zaten. Haklılık iddiam yoktu ayrıca. Genişletmek için tıkla... Sen bana bütçe söyle ben sana güzel sistem atayım.
Shinsoo Decipat Ekipman Ustası Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 3.663 Çözümler 8 Yer Shinsoo Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #13 55.000 TL'ye 4070Ti Superli sistemler bulunuyor.
H Hüsetin Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 11 18 Aralık 2024 #14 sessız357 dedi: Sen bana bütçe söyle ben sana güzel sistem atayım. Genişletmek için tıkla... 50k civarı bütçem var max 55k
sessız357 dedi: Sen bana bütçe söyle ben sana güzel sistem atayım. Genişletmek için tıkla... 50k civarı bütçem var max 55k