E emrhn9576 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 Kenobii dedi: Yaz ayına kim ölür kim kalır dolar olur o zaman 40. Yazı beklediysen 8 ay daha bekle 2025 başlarında 5000 serisi çek. Paranıda ayrıca dolarda tut tabii ki de. Genişletmek için tıkla... dolar 40 olmadı yanlış tahmin
Kenobii dedi: Yaz ayına kim ölür kim kalır dolar olur o zaman 40. Yazı beklediysen 8 ay daha bekle 2025 başlarında 5000 serisi çek. Paranıda ayrıca dolarda tut tabii ki de. Genişletmek için tıkla... dolar 40 olmadı yanlış tahmin
Grim Reaper Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 5.570 Çözümler 13 Yer İzmir 24 Kasım 2024 #12 emrhn9576 dedi: dolar 40 olmadı yanlış tahmin Genişletmek için tıkla... Ama arttı.
MyBela25 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #13 Hocam elimde Halihazırda bir sistem yok şu anda çıkmış uygun fiyatlı F/P sistemlere bakıyorum düşünceniz nedir? Tavasapi dedi: Elinizde halihazırda 3000 serisi bir sistem varsa 5000 serisini bekleyebilirsiniz. Elinizdeki sistem daha eski bir sistemse beklemenin bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: 4070 Super al gec. Genişletmek için tıkla...
Hocam elimde Halihazırda bir sistem yok şu anda çıkmış uygun fiyatlı F/P sistemlere bakıyorum düşünceniz nedir? Tavasapi dedi: Elinizde halihazırda 3000 serisi bir sistem varsa 5000 serisini bekleyebilirsiniz. Elinizdeki sistem daha eski bir sistemse beklemenin bir anlamı yok. Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: 4070 Super al gec. Genişletmek için tıkla...
Tavasapi Hectopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 2.156 Makaleler 3 Çözümler 5 30 Kasım 2024 #14 MyBela25 dedi: Hocam elimde Halihazırda bir sistem yok şu anda çıkmış uygun fiyatlı F/P sistemlere bakıyorum düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem almak için gayet iyi bir zaman. Fiyatlar uygun seviyede ilerliyor.
MyBela25 dedi: Hocam elimde Halihazırda bir sistem yok şu anda çıkmış uygun fiyatlı F/P sistemlere bakıyorum düşünceniz nedir? Genişletmek için tıkla... Sistem almak için gayet iyi bir zaman. Fiyatlar uygun seviyede ilerliyor.
MyBela25 Decapat Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2024 #15 Tavasapi dedi: Sistem almak için gayet iyi bir zaman. Fiyatlar uygun seviyede ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Rica etsem actıgım bir konu var orada birkaç adet sistem var onların arasında kaldım. F/P olarak yardımcı olur musunuz rica etsem.
Tavasapi dedi: Sistem almak için gayet iyi bir zaman. Fiyatlar uygun seviyede ilerliyor. Genişletmek için tıkla... Rica etsem actıgım bir konu var orada birkaç adet sistem var onların arasında kaldım. F/P olarak yardımcı olur musunuz rica etsem.