Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda gaming.gen üzerinde bir sistem topladım, daha satın almadım ama sepette montajını onlara yaptıracağım çünkü kendime montaj konusunda güvenmiyorum.
Bu şekilde toplam 56 bin TL ediyor ve bütçemin sınırındayım, RAM'leri bu kadar yüksek fiyat seçmemin sebebi ise anakartın destek sayfasında bulabildiğim desteklenen tek RAM'ler, diğerleri de uyumlu olabilir belki fakat test edilmemiş ve risk almak istemedim stabilite açısından. RTX 5070 beklesem mi diye düşündüm fakat kartın en ucuzunun 35K'den başlayacağını düşünüyorum, bu durumda ne yapmam gerekiyor sizce? 1080P'de oynayacağım için işlemciyi de yüksek tercih ettim. @MelihÖzer
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda gaming.gen üzerinde bir sistem topladım, daha satın almadım ama sepette montajını onlara yaptıracağım çünkü kendime montaj konusunda güvenmiyorum.
Bu şekilde toplam 56 bin TL ediyor ve bütçemin sınırındayım, RAM'leri bu kadar yüksek fiyat seçmemin sebebi ise anakartın destek sayfasında bulabildiğim desteklenen tek RAM'ler, diğerleri de uyumlu olabilir belki fakat test edilmemiş ve risk almak istemedim stabilite açısından. RTX 5070 beklesem mi diye düşündüm fakat kartın en ucuzunun 35K'den başlayacağını düşünüyorum, bu durumda ne yapmam gerekiyor sizce? 1080P'de oynayacağım için işlemciyi de yüksek tercih ettim. @MelihÖzer
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.829,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ekran kartını Galax 4070 Ti Super yapmaya zorlarsın bu şekilde, eğer AMD olur dersen 7900XT yapıştır geç, işlemciyide 7900X yap.
gaming.gen bazı parçaları pahalıya satıyor, bu şekilde al.
Sistemi tek bir yerden toplamak her zaman dezavantajlıdır. Çünkü pahalıya alıyorsunuz. 55k bütçeye daha iyi parçalar sığdırılabilirdi. İlla Gaming.gen'den alınacaksa güzel sistem. Alabilirsiniz. Gaming.gen'de bir çok ürün kalmamış zaten. 5070 bekleme konusunda şunu söyleyebilirim 50 serisi çok az stok ve fahiş fiyatta çıktı. 5070'de de ben bütçe dostu olarak çıkacaklarını düşünmüyorum. 55k bütçeye çok sığmaz diye tahmin ediyorum.