RTX 4070 Super model ekran kartını almayı düşünüyorum. Aklımda herhangi bir model yok, ancak bazı ürünler arasında ciddi fiyat farkları olduğunu görüyorum. Hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz?
22K liraya falan 4070 super modelleri düşüyor hangisi sorusu çok önemli değil hepsinin soğutması hemen hemen aynı bence indirim kovala yapıştır birini geç.
22K liraya falan 4070 Super modelleri düşüyor hangisi sorusu çok önemli değil hepsinin soğutması hemen hemen aynı bence indirim kovala yapıştır birini geç.
Buna 27.500 verene kadar 2.500 daha koyar indirimde 30K liraya 4070 Ti Super alır.
@QTV acelem yok açıkçası zaten ekim belki ekim sonları gibi almayı düşünüyorum. Black Friday bekleyip RTX 4070 Ti Super almakta iyi bir seçenek. Hiç düşünmemiştim, 4070 Ti Super modelinde de Galax mı tavsiye edersin?
Adamın bütçesi zaten yazıyor yukarda 30.000 lira diye. 22K liraya alacağı performans ile 27K liraya alacağı performans aynı? Burada 3-4 derecelik sıcaklık için 5K harcamak saçmalık.
@QTV acelem yok açıkçası zaten ekim belki ekim sonları gibi almayı düşünüyorum. Black Friday bekleyip RTX 4070 Ti Super almakta iyi bir seçenek. Hiç düşünmemiştim, 4070 Ti Super modelinde de Galax mı tavsiye edersin?
RTX 4070 Super model ekran kartını almayı düşünüyorum. Aklımda herhangi bir model yok, ancak bazı ürünler arasında ciddi fiyat farkları olduğunu görüyorum. Hangi markanın hangi modelini tavsiye edersiniz?
30k bütçeye 4070SDEN daha iyisi alınabilir hocam 4070 Ti alabilirsiniz ama bütçenize 3-4K daha ekleyip 4070 Ti s almanız daha iyi olur 2K oyun oynayacaksanız 12 GB VRAM yeterli değil.
30k bütçeye 4070SDEN daha iyisi alınabilir hocam 4070 Ti alabilirsiniz ama bütçenize 3-4K daha ekleyip 4070 Ti s almanız daha iyi olur 2K oyun oynayacaksanız 12 GB VRAM yeterli değil.
Hocam o ekran kartına 4K fazla değil mi? Cyberpunk Alan Wake 2 gibi oyunlarda Ultra açtırmaz. 4K her zaman Ultra da minimum baraj 4080-3090.
4070S alacaksanız markaya önem vermeyin. Çünkü hepsi aynı performansı verecektir. Fazaldan 3-5 bin TL'lik modeli alırsanız tek artısı %1-4 daha yüksek güç limiti ile overclock desteği olacaktır ki o da olursa.