4070 Super ekran kartım var fakat oyunlarda dusuk FPS alıyorum. CS2'de 350 küsur oynarken 200'lere kadar düşüyor genel olarak 200'lerde seyrediyor. Yer degıstırınce 400'leri de gördügü oluyor fakat genel olarak 200'lerde oynuyorum. Valorant'ta da aynı durum söz konusu 500'leri görüyor fakat klasik 300 FPS oynatıyor GTAV'de de bu durum aynı 140 civarı oynarken aniden 70-80'e düsüp o FPS'de oynatıyor bu FPS düşüşleri oldugunda drop yiyorum sorun nedir acaba?
Bundan once farklı bir PSU kullanıyordum 650W bronz darbogaz gerekcesiyle bu PSU'ya gectim duzelecek dedıler fakat duzelmedı de monıtor degıstırsem dedıgın sorunu cozmus olur muyum?
Bundan once farklı bir PSU kullanıyordum 650W bronz darbogaz gerekcesiyle bu PSU'ya gectim duzelıcek dedıler fakat duzelmedı de monıtor degıstırsem dedıgın sorunu cozmus olur muyum?
2K monitörün var biraz ekran kartına güç vermeye çalış daha da yükselt ayarları ama zaten işlemcinin önbelleği düşük olduğu için aldığın FPS'ler anormal değil eğer bir sorun yaratmıyorsa çok ellemeyin derim.
sorun yaratmıyordu fakat valorant oynarken bi anda bilgisayar ekranı kitleniyor bazen 30 saniyede geliyo bazen hic gelmiyor csde de sürekli drop sorunu yaratıyor
Sorun yaratmıyordu fakat Valorant oynarken bir anda bilgisayar ekranı kilitleniyor bazen 30 saniyede geliyor bazen hiç gelmiyor CS'de de sürekli drop sorunu yaratıyor.
Bu sisteme önereceğiniz bir islemci var mı peki ona yükseltsem sorunlarım cozulur mu dersiniz?
sorun yaratmıyordu fakat valorant oynarken bi anda bilgisayar ekranı kitleniyor bazen 30 saniyede geliyo bazen hic gelmiyor csde de sürekli drop sorunu yaratıyor
Bu sisteme önereceğiniz bir islemci var mı peki ona yükseltsem sorunlarım cozulur mu dersiniz?
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.