4070 Super ekran kartım var fakat oyunlarda dusuk FPS alıyorum. CS2'de 350 küsur oynarken 200'lere kadar düşüyor genel olarak 200'lerde seyrediyor. Yer degıstırınce 400'leri de gördügü oluyor fakat genel olarak 200'lerde oynuyorum. Valorant'ta da aynı durum söz konusu 500'leri görüyor fakat klasik 300 FPS oynatıyor GTAV'de de bu durum aynı 140 civarı oynarken aniden 70-80'e düsüp o FPS'de oynatıyor bu FPS düşüşleri oldugunda drop yiyorum sorun nedir acaba?
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Mantıken ekran kartına binen yük az kaldığı için dengesizlik oluyor sistemde. 2K monitör alıp görüntü uzak geliyor diyorsan neden 2K aldın o halde? Grafik ayarlarını yüksek tut ve 2K da kullan sorunun devam edip etmediğine bak bari tanı konulsun.
Mantıken ekran kartına binen yük az kaldığı için dengesizlik oluyor sistemde. 2K monitör alıp görüntü uzak geliyor diyorsan neden 2K aldın o halde? Grafik ayarlarını yüksek tut ve 2K da kullan sorunun devam edip etmediğine bak bari tanı konulsun.