RTX 4070 Super - R7 7700 vs RTX 4060 - R7 7800x3D

Micheal_Scofield

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, benim arkadaşım yeni bir sistem toplamak istiyor ve kendisini şu darboğaz siteleriyle bozmuş durumda tamamen oraya göre kendine PC seçiyor. Bende 6-7 ay önce PC toplamadan önce bu işlere çok meraklıydım ve öğrendiğim ve bildiğim kadarıyla bu darboğaz sitelerindeki mükemmel sistemi aramak biraz saçma o sitelerdeki azıcık darboğaz bilgisayarda hiçbir şeyi etkilemez diye biliyorum. Bu sebeplerden dolayı RTX 4070 s - R7 7700 sistemi 4060- R7 7800x3D'den daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizce hangi sistem daha iyidir. Eğer ben haksızsam beni düzelterek nedenini söylerseniz çok sevinirim.

Bütçesi ne kadar? Darboğaz sitelerine fazla güven olmaz. FPS olarak 4070s R7 7700 daha önde olur diye düşünüyorum.

O siteler hiçbir zaman doğru bilgiyi göstermez. Onlara kalırsak 9800X3D ile 4080S darboğaza giriyor. Bundan dolayı forumlarda yasak zaten. Artık arkadaşınıza bir şekilde anlatın. Eğer takmazsa da yardım etmeyin. İleride yakınarak size gelince de ben demiştim dersiniz.

Selamlar, benim arkadaşım yeni bir sistem toplamak istiyor ve kendisini şu darboğaz siteleriyle bozmuş durumda tamamen oraya göre kendine PC seçiyor. Bende 6-7 ay önce PC toplamadan önce bu işlere çok meraklıydım ve öğrendiğim ve bildiğim kadarıyla bu darboğaz sitelerindeki mükemmel sistemi aramak biraz saçma o sitelerdeki azıcık darboğaz bilgisayarda hiçbir şeyi etkilemez diye biliyorum. Bu sebeplerden dolayı RTX 4070 s - R7 7700 sistemi 4060- R7 7800x3D'den daha iyi olur diye düşünüyorum. Sizce hangi sistem daha iyidir. Eğer ben haksızsam beni düzelterek nedenini söylerseniz çok sevinirim.

R7 7800x3D 4070 Ti Super darboğaz yapar diyor o sitelere güvenmeyin

R7 7800x3D 4070 Ti Super darboğaz yapar diyor o sitelere güvenmeyin

R7 7800x3D iki tane 4070 Ti Super besler darboğaz yapmaz :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı