RTX 4070 SUPER-R7 7800x3D sisteme kasa, anakart ve PSU önerisi

YiğitReyz

Picopat
Arkadaşlar RTX 4070 Super Dual ve Ryzen 7 7800 X3D bir sistem toplamayı düşünüyorum. Anakart, PSU ve Kasa önerisi lazım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Başlığa kasa yazmayı unuttum ama kasa önerirseniz de güzel olur. Son bir soru: Şuanlığına GTX 1650-i5 9300H bir laptopum var. CS2'de Max 90FPS görüyorum en düşük ayarlarda (Ekran 120Hz) Valorant'ta ise 130-160FPS arası, sizce bu sistemi toplamaya gerek var mı?

Şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:
Bence sistem toplamalısın o laptop seni bir süre idare eder fazla götürmez. Anakart olarak benim de çok bir bilgim yok ne dersem yanlış olur fakat 850 güzel bir PSU senin şu anda işini haylı haylı görür. Kasa olarak da mesh yüzeyi fazla olan yüksek boyutlu radyatör destekleyen istediğin kasayı alabilirsin.

Bence sistem toplamalısın o laptop seni bir süre idare eder fazla götürmez. Anakart olarak benim de çok bir bilgim yok ne dersem yanlış olur fakat 850 güzel bir PSU senin şu anda işini haylı haylı görür. Kasa olarak da mesh yüzeyi fazla olan yüksek boyutlu radyatör destekleyen istediğin kasayı alabilirsin.
Konu 24 haziran yazıyor,halen geçirliyse 2 fanlı 4070 tavsiye etmem. 3 fanlı daima tavsiyemdir. GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD7JBK) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili

Technopat Haberler

Geri
Yukarı