Fiyat olarak bir tık yüksek gibi geldi. Hazır sistem aşağı yukarı benzer özelliklerle daha uyguna bulma ihtimaliniz olabilir. Ayrıca gözardı etmemeniz gereken bir nokta da 1080P'de bu sistem darboğaz yapabilir. 2K bir monitörle beraber kullanmanız daha uygun olur.
Fiyat olarak bir tık yüksek gibi geldi. Hazır sistem aşağı yukarı benzer özelliklerle daha uyguna bulma ihtimaliniz olabilir. Ayrıca göz ardı etmemeniz gereken bir nokta da 1080P'de bu sistem darboğaz yapabilir. 2K bir monitörle beraber kullanmanız daha uygun olur.
1080P´de işlemci tarafında bir darboğaz yaşanmaz ancak ekran kartı tarafında bazı oyunlarda yaşanabilir sebebi çok basittir, ekran kartı fazla güçlüdür bu yüzden oyun 1080p yerine 1440p ister.
Bence tek tek toplayın ekran kartını Gainward veya Palit tercih edebilirsiniz.
1080P´de işlemci tarafında bir darboğaz yaşanmaz ancak ekran kartı tarafında bazı oyunlarda yaşanabilir sebebi çok basittir, ekran kartı fazla güçlüdür bu yüzden oyun 1080p yerine 1440p ister.
çok sağolun dar boğaz ihtimali çok can sıkar bu kadar para verirsek kendim toplarsam daha mantıklı olucak , işlemci daha yüksek tercih edebilirim veyahut ekran değiştirim. çok seçenek var arada kaldım.
çok sağolun dar boğaz ihtimali çok can sıkar bu kadar para verirsek kendim toplarsam daha mantıklı olucak , işlemci daha yüksek tercih edebilirim veyahut ekran değiştirim. çok seçenek var arada kaldım.