RTX 4070 Super sistem alınır mı?

ArchEnemyy

Picopat
Daha fazla  
AMD RYZEN 7500F-MSI RTX 4070 SUPER 12G GAMING X SLIM-B650-500GB-16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda

Başlıkta belirttiğim üzere bu sistem hakkında bilgili arkadaşların yorumunu merak etmekteyim. 4070 Super Slim modeline biraz baktım değerleri fena değil ve 3 fanlı bir model. Piyasada ki diğer sistemlere baktığımda bu fiyatlara genelde çift fanlı modeller oluyor.
Aklımda 2 adet upgrade var;

Anakart'ı bir üst Wi-Fi olan modele yükseltmek diğeri ise RAM'leri 2x16 olacak şekilde almak fakat bu noktada aklımda yine 2 soru işareti var.

1. Lexar ares RGB (2x16) 32 GB DDR5 6000MHz siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC RAM-LD5BU016G-R6000GDLa
2. Kingston Beast RGB 32 GB (2x16 GB) DDR5 6000MHz CL36 siyah RAM-KF560C36BBE2AK2-32TR

İkisi de aynı fiyat fakat bu noktada Lexar CL30 değerine Kingston CL36 değerine sahip. Lexar CL değeri olarak daha öndeyken Kingston daha iyi olarak bildiğim bir marka. Önerilerinizi bekliyorum. Bütçe 45-47k

Son düzenleyen: Moderatör:
parça kalitesini bilmiyorum fakat üzerine 2-3 daha koyarsan 4070ti süper sistemler var.

Önerebileceğin bir sistem var mıdır hocam

Dediğim gibi kaliteli mi bilmiyorum ama ekran kartı odaklı düşünen biri isen bence 4070 Ti Super bakılabilir. Mesela benim için tüm bileşenlerin iyi olması daha önemli çünkü gerekirse 2-3 yıl sonra 5070 alırım. Yoksa üzerine 2-3 koy şunu al 3-5 koy bunu al diye diye gidiyor.
RTX 4070 Super alacaksanız ve o bütçelere çıkacaksanız diğer parçaları en kaliteli olanı alın bence.
Yine de indirimle arada 36k RTX 4070 Super çıkıyor ama ortalama 40-42 arası

Bu linktekini özelleştirince epey güzel oluyor aslında ama biraz fazla geliyor yine. 4070 ti super bu fiyata gayet iyi +1.4k verip gamerock yaparım muhtemelen jetstreame göre çok daha iyi soğutması bildiğim kadarıyla. Biraz bütçem olsa buna giderdim. Açıkçası ben de uzun süre kullanacağım 3-4 sene en azından ki 4-5 sene rahat götürür gibi bu sistem. 5070 muhtemelen 2025 sonlarında çıkar o kadar beklemek istemiyorum açıkçası genellikle 80-90 serilerini çıkarıp sonra orta alt segmenti çıkarıyor nvidia.

Ben de bu nedenle işlemci anakart RAM SSD PSU vb. şeyleri ileriye dönük bir sistem almak istiyorum ileride 5070 hatta 5070 Super taktığımda sorunsuz çalıştırabilse harika olurdu.
Zaten 1 yıla yeni kartlar gelecekken şimdiki kartlara o kadar para vermek istemiyorum.
Daha önce masaüstü bilgisayarım olmadığı ve AAA oyunlar oynamadığım için böyle düşünüyorum tabii ama diğerleri için en önemli şey ekran kartı. En pahalısı da o
Hayırlı olsun şimdiden

55 bin bütçem mevcut. Kararsız kaldım tek tek toplama işine mi girsem yoksa hazır sistemden mi yürüsem... fikir verecek var mıdır? Önceliklerim şu şekilde:
-AM5 sistem.
-Minimum 32 RAM.
-Wi-Fi destekli anakart.
-Mümkünse 4070 Ti Super veya üstü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…