RTX 4070 Super sistem alınır mı?

Evet hocam

Okulun ilk döneminin başında Çankırı caddesinde otobüs kaçırmıştık belki hatırlarsınız, gerçi ben okulu bıraktım ilk dönem bitmeden ama.

Günceli takip etmediğim için, İntel nvidia takıntım var ama daha performanslı olacaksa tabiiki amd de olabilir
Alınmaz feci kazık klasik MediaMarkt tavsiyem 9070 veya 9070 XTli sistemlere yönelin NVIDIA takıntınız yoksa.

Okulun ilk döneminin başında Çankırı caddesinde otobüs kaçırmıştık belki hatırlarsınız, gerçi ben okulu bıraktım ilk dönem bitmeden ama.
Hatırlamaz mıyım kanka düm gibi aklımda

Günceli takip etmediğim için, Intel NVIDIA takıntım var ama daha performanslı olacaksa tabii ki AMD de olabilir.

Cok daha iyi hocam AMD islemcide. Bu butcedede NVIDIA'ya kiyasla AMD cok daha iyi. 9070in rakibi direkt olarak 5070 ve 4070 super ile ayni fiyatta bu kart.

Günceli takip etmediğim için, Intel NVIDIA takıntım var ama daha performanslı olacaksa tabii ki AMD de olabilir.

Hatırlamaz mıyım kanka düm gibi aklımda

9070 cillop gibi karttır hocam bal gibi çıktı AMD bu aralar kendini aşıyor vallahi YouTube'dan testlerine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…