Çözüldü RTX 4070 Super sistem GTA 5'te kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Ardapersie

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
4070 süper
İyi günler geçen gün indirimde olan GTA 5'i aldım ve oyunu ındırdım. Ben 4070 Super'ım var diye sıkıntısız oynarım dusuncesıne kapılmısken oyuna gırdıgımde tam tersi bır olay yasadım.

Oyunda hem menu kısmında hem de oyunu oynarken aşırı bır donma oluyor ekran tık diye kilitlenip gelıyor ve oyunu oynarken hiç zevk almamama neden oluyor cozumunu ya da nedenını bılen varsa bılgılendırırse cok mutlu olurum saygılar.

Çözüm
V-Sync açınca sorunun düzeliyor. Oyun eski, oyun motorundan kaynaklanan sorun. Çok yüksek FPS aldığında takılır. V-Sync aç, 8X MSAA kullan.
İşlemci 1. nesil i5 falan değil değil mi? Darboğaz yok sistemde yani? En az R5 5600 veya i5 12400F var değil mi?

V-Sync açınca sorunun düzeliyor. Oyun eski, oyun motorundan kaynaklanan sorun. Çok yüksek FPS aldığında takılır. V-Sync aç, 8X MSAA kullan.

Çözüm
8X MSAA çok FPS tüketiyor, 40 FPS gibi bir etkisi var bende.

Aga adam açsın sistemi 2K Cyberpunk açar ondan kasma olmaz. Birde 2k oynuyosundur inş o sisteme 1080p yakışmaz

1080P'de 8X MSAA very high ayarlarda rahat oynar.

Hocam RTX 4050 i5 12450H 24 GB RAM var bende FiveM girdim GPU kullanımı %20 %30 oyun aşırı kasıyor FiveM de grafikler yüksek MSAA kapalı 1080p 60 70 yeryer yükseliyor bazı yerlerde 90-100 arası ama 40'a düştüğünü de gördüm darboğaza mı giriyor?

İşlemci 1. nesil i5 falan değil değil mi? Darboğaz yok sistemde yani? En az R5 5600 veya i5 12400F var değil mi?

Ryzen 5 7500F var, darbogaz yapıyor mu bılmıyorum. O konu hakkında pek bılgım yok.

Sorun duzeldı hocam cok sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…