RTX 4070 Super sistem için monitör önerisi

Batuska05

Decapat
Katılım
11 Ağustos 2022
Mesajlar
33
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,

Yeni topladığım sisteme fiyat performans odaklı monitör alacağım fakat bu işlerden anlamadığım için ne tarz monitör seçeceğimi bilmiyorum.
Mouse, kulaklık ve klavye içinde F/P odaklı önerileriniz varsa değerlendiririm. Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Anakart: ASUS Prime B650M-K AMD B650 AM5 DDR5 6400 DP

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F 3,7 GHz 32 MB cache AM5.

Soğutucu: Dark Freezer X123 Duo 2x120mm fixed RGB fanlı kule tipi soğutucu.

SSD: MLD M500 Ultra 1TB 7000-4700 MB NVMe 2280 GEN4x4 SSD.

RAM: Adata XPG Lancer RGB 16 GB 6000 MHz DDR5 CL30 RAM.

Ekran kartı: INNO3D NVIDIA GeForce RTX 4070 Super Twin X2 12 GB 192bıt GDDR6X ekran kartı.

Kasa: Dark dkchmaxv30 maxıma V30.

Güç kaynağı: High Power element br 750W 80+ Bronze siyah ATX güç kaynağı.
 
Hemen hemen aynı sistemi dizmişiz. Hem burada hem İngilizce kaynaklarda bir süre araştırma yaptıktan sonra Dell G2724D'nin en güvenilir seçenek olduğuna karar verdim. 7700 tl civarına aldım. 2 gündür kullanıyorum, çok memnunum. Dead pixel, ghosting vs yok. Siyahlarının hafif griye kaçması dışında 10 numara monitör. Zaten o da IPS panellerin genel problemi.

Edit: Ben senaryolu oyunları daha çok oynadığım için 165 Hz bir monitör tercih ettim. Competitive oyunlar için alıyorsan daha yüksek Hz'li bir monitör tercih etmelisin.
 

Reis hem hikayeli hem de Valorant CS:GO gibi oyunlar oynarım aklında var mı önerebileceğin F/P odaklı monitör, kulaklık, fare ve klavye falan.
 
2k 144hz monitör tavsiye ederim. Full hd alma sakın böyle güzel bir ekran kartına yazık edersin tam perfonmasını kullanamazsın
 
Senin monitörler güzel de o kadar bütçeye cıkmam zor gibi çıkabileceğim 8000 TL en fazla 10.000 TL olur olur.
O zaman bunu öneririm. Kardeşim kullanıyor, son derece memnun.
 

Başka önerebileceğin alternatif monitörler var mı? Bu arada klavye fare kulaklık önerebilirsin çok fazla fiyat olmazsa çok güzel olur.

Klavyelere bakarken Temu da güzel klavyeler gördüm oradaki klavyeler nasıl peki?
 
 

Kral peki kavisli 27 inç önerebileceğin monitör var mı en azından ona da bakayım ona göre seçim yaparım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…