Merhaba, RTX 4070 Super ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500F işlemci ile sistem topluyorum. PSU dışında tüm parçalara karar verdim. Güç tüketimim yaklaşık 450W olarak gözüküyor ve ATX 3.0 PCI-e 5.0 uyumlu bir PSU almak istiyorum. Daha önceki önerilerde raijintek cratos 850W modelinin önerildiğini gördüm ancak markayı ilk kez gördüğüm için şüpheye düştüm. Güç tüketimim düşük olduğu için de 850W gereksiz fazla gibi geldi. Eğer var ise 3.500-4.000 TL'ye kadar başka PSU önerilerine de tekrar değerlendirmek için açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
850 aldığınızda 850 W tamamen kullanılmıyor ki 80+ sertifikası olan bilindik bir markadan alabilirsiniz 120mm fanı olan veya 750 de alabilirsiniz. Yine de gereksiz görüyorsanız 650'de bakabilirsiniz, ben olsam 750 alırdım.
Merhaba, RTX 4070 Super ekran kartı ve AMD Ryzen 5 7500F işlemci ile sistem topluyorum. PSU dışında tüm parçalara karar verdim. Güç tüketimim yaklaşık 450W olarak gözüküyor ve ATX 3.0 PCI-e 5.0 uyumlu bir PSU almak istiyorum. Daha önceki önerilerde raijintek cratos 850W modelinin önerildiğini gördüm ancak markayı ilk kez gördüğüm için şüpheye düştüm. Güç tüketimim düşük olduğu için de 850W gereksiz fazla gibi geldi. Eğer var ise 3.500-4.000 TL'ye kadar başka PSU önerilerine de tekrar değerlendirmek için açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 13.5cm Fan Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Gold Max Verimlilik : %91,40 Koruma : UVP/OVP/OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-S2850GD-F14C High Power HakkındaDünyanın en güvenilir güç kaynağı...
Bu modelin fotoğraflarında 12VHPWR girişi gözükmüyor. Onu konuda belirtmeyi unutmuşum sanırım, ekran kartı bağlantısı için 12pinli 600W kablosu olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
850 aldığınızda 850 W tamamen kullanılmıyor ki 80+ sertifikası olan bilindik bir markadan alabilirsiniz 120mm fanı olan veya 750 de alabilirsiniz. Yine de gereksiz görüyorsanız 650'de bakabilirsiniz, ben olsam 750 alırdım.
Bu modelin fotoğraflarında 12VHPWR girişi gözükmüyor. Onu konuda belirtmeyi unutmuşum sanırım, ekran kartı bağlantısı için 12pinli 600W kablosu olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Maalesef bütçemi biraz aşıyor ama değerlendireceğim. Teşekkürler.
İyi bir PSU ve kasa olmaz sa olmazdır.
İnsanlarımız sistem toplamaya tersten baslıyor sahsi kanaatim
Sistem degiştirsen bile bunlar demirbastır.
PSU sistemin kalbi, kasa cigerlerdir...
İyi bir PSU sistemin ilk koruma kalkanıdır unutmayın.
İyi bir PSU ve kasa olmaz sa olmazdır.
İnsanlarımız sistem toplamaya tersten baslıyor sahsi kanaatim
Sistem degiştirsen bile bunlar demirbastır.
PSU sistemin kalbi, kasa cigerlerdir...
İyi bir PSU sistemin ilk koruma kalkanıdır unutmayın.
PSU'lar genelde en yerimli yarı yükü ile üçte ikisi arasında 750W altı tavsiye etmem daha sonra donanım değiştireceksiniz 850watt almanız daha iyi olur.
PSU'lar genelde en yerimli yarı yükü ile üçte ikisi arasında 750W altı tavsiye etmem daha sonra donanım değiştireceksiniz 850watt almanız daha iyi olur.
Yakın bir dönemde donanım değiştirebileceğimi sanmıyorum. Bütçem de kısıtlı olduğu için her şeyi dikkatle seçmeye çalışıyorum. Önerilerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler.
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.558,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!