RTX 4070 Super sistem için PSU önerisi

Bütçe
3500-4000
MSI MAG A750GL 750W 80+GOLD hakkındaki düşüncelerinizi de öğrenebilir miyim? Biraz bütçeyi aşıyor ama MSI olması nedeniyle güven veriyor. Sizce mantıklı bir tercih olur mu?

@JarsKonez A750GL fiyatını hak etmiyor. Bitfenix BFG 750W, A750GL ile aynı platform ama daha biraz daha kaliteli devre elemanlarina sahip bir model.

Diger taraftan 4000 TL bütçe varsa, şu fiyatına göre iyidir;

Evet ilk mesajımda da bu modeli gördüm ancak markayı ilk kez gördüğüm için tereddüte düştüm diye belirtmiştim. Biraz araştırma sonucu siz ve @Oreki isimli kullanıcının başka bir gönderide marka hakkındaki görüşlerinizi gördüm. Sanırım platform hakkında araştırma yapacağınızı belirtmişsiniz. Eğer güvenilir olduğunu ve sorun yaratmayacağını düşünüyorsanız Raijintek Cratos daha yakın geliyor diyebilirim.

Son düzenleme:
@JarsKonez doğrudur. Model hakkında o zamana göre elde biraz daha fazla veri mevcut. İç yapı olarak kalburüstü, onda şüphe yok. Ek olarak şurada Italyan bir arkadaş yük testine sokuyor. Osilaskop verileri okunamıyor ama kapasitesinin üzerinde bile voltaj regülasyonunu makul seviyelerde tutabilen bir model.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Sistem toplayan bir arkadaşımla daha görüştüm o da aynı şekilde ilk kez duyduğu markaya şüpheli yaklaşıyor. Fiyat farkını önemsemediğimiz bir durumda güvence açısından düşündüğümüzde Raijintek veya BitFenix yerine MSI almak kalite açısından sizce daha mantıklı olur mu?

@JarsKonez daha önceki mesajda da belirtmiştim. MSI A750GL ve Bitfenix BFG 750W modellerinin üreticisi aynı, CWT'nin GPX platformu kullanılıyor. MSI olmasının üretim kalitesi açısından bu model için bir getirisi yok. Ama tercih sizin tabii. Hangisi aklınıza daha çok yatıyorsa, üç model de üzmez. Şu anki fiyatlar üzerinden kıyaslanirsa, A-GL son seçeneğim olurdu.

Peki, BFG 750W ve Cratos 850W arasında kararımı vereceğim. Yardımlarınız için çok teşekkürler.

Biraz daha bakarken Cooler Master'ın https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mwe-v2-750w-80plus-gold-2xeps-aktif-pfc-120mm-fanli-guc-kaynagi.html şu modeline denk geldim. Bu nasıldır önerir misiniz? @Andar Han

Tekrar baktım da sanırım 12VHPWR bulunmuyor bu modelde. Raijintek Cratos 850W almaya karar verdim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…