JarsKonez Kilopat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 54 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #21 DirtyBlue dedi: Benim attığım model de var 850W ama bronz. Genişletmek için tıkla... Evet Gold baktığım için o modeli düşünmedim. İncehesap sitesinde stok tükendiği için en ucuz 3.500TL olarak gözüküyor. Bu fiyatlara göre Cratos daha iyi olur diye düşünüyorum.
DirtyBlue dedi: Benim attığım model de var 850W ama bronz. Genişletmek için tıkla... Evet Gold baktığım için o modeli düşünmedim. İncehesap sitesinde stok tükendiği için en ucuz 3.500TL olarak gözüküyor. Bu fiyatlara göre Cratos daha iyi olur diye düşünüyorum.
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.585 Makaleler 3 Çözümler 66 16 Eylül 2024 #22 JarsKonez dedi: Bu fiyatlara göre Cratos daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gigamax III, en son attığınız Cooler Master Gold V2 de dahil olmak üzere dört PSU'nun, kalite olarak da bir iki gömlek aşağısında kaliyor.
JarsKonez dedi: Bu fiyatlara göre Cratos daha iyi olur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Gigamax III, en son attığınız Cooler Master Gold V2 de dahil olmak üzere dört PSU'nun, kalite olarak da bir iki gömlek aşağısında kaliyor.