M Münark Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece inceleyip yorum yapın. En fazla 1-2K yukarı çıkabilirim. Bu kasa iyi midir?
Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece inceleyip yorum yapın. En fazla 1-2K yukarı çıkabilirim. Bu kasa iyi midir?
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #2 Münark dedi: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece inceleyip yorum yapın. En fazla 1-2K yukarı çıkabilirim. Bu kasa iyi midir? Genişletmek için tıkla... Kötü sistem toplamışssınız 60.000 TL için. Çok daha iyi sistemler toplanır bu bütçede.
Münark dedi: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece inceleyip yorum yapın. En fazla 1-2K yukarı çıkabilirim. Bu kasa iyi midir? Genişletmek için tıkla... Kötü sistem toplamışssınız 60.000 TL için. Çok daha iyi sistemler toplanır bu bütçede.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 26 Haziran 2024 #3 ALUU dedi: Kötü sistem toplamışssınız 60.000 TL için. Çok daha iyi sistemler toplanır bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Cok daha iyi = 512gb leş ssd + 16gb ram + boş kasa + en dusuk seviye anakart + 4070TI
ALUU dedi: Kötü sistem toplamışssınız 60.000 TL için. Çok daha iyi sistemler toplanır bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Cok daha iyi = 512gb leş ssd + 16gb ram + boş kasa + en dusuk seviye anakart + 4070TI
Aly Joseph Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 355 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #4 Performans olarak iyi bir sistem olduğunu düşünüyorum.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #5 AliEgemen dedi: Cok daha iyi = 512gb leş ssd + 16gb ram + boş kasa + en dusuk seviye anakart + 4070TI Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz? Sadece 2 dakikalık araştırma yaptım belki daha iyisi bile bulunur. Ve daha ucuz. Dosya Ekleri 1719402356566.png 80,5 KB · Görüntüleme: 63
AliEgemen dedi: Cok daha iyi = 512gb leş ssd + 16gb ram + boş kasa + en dusuk seviye anakart + 4070TI Genişletmek için tıkla... Öyle mi dersiniz? Sadece 2 dakikalık araştırma yaptım belki daha iyisi bile bulunur. Ve daha ucuz.
bloodknight3780 Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 21 26 Haziran 2024 #6 Münark dedi: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece inceleyip yorum yapın. En fazla 1-2K yukarı çıkabilirim. Bu kasa iyi midir? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine ekran kartını düşürüp sistemi yükseltseniz daha iyi olur. Örneğin daha iyi bir işlemci bulabilirsiniz bence.
Münark dedi: Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet! www.incehesap.com Kasayı değiştirmeyi düşünmüyorum. Sadece inceleyip yorum yapın. En fazla 1-2K yukarı çıkabilirim. Bu kasa iyi midir? Genişletmek için tıkla... Hocam bunun yerine ekran kartını düşürüp sistemi yükseltseniz daha iyi olur. Örneğin daha iyi bir işlemci bulabilirsiniz bence.
AliEgemen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 6.335 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul 26 Haziran 2024 #7 ALUU dedi: Öyle mi dersiniz? Sadece 2 dakikalık araştırma yaptım belki daha iyisi bile bulunur. Ve daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yuttum haklısınız.
ALUU dedi: Öyle mi dersiniz? Sadece 2 dakikalık araştırma yaptım belki daha iyisi bile bulunur. Ve daha ucuz. Genişletmek için tıkla... Dediğimi yuttum haklısınız.
M Münark Femtopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #8 ALUU dedi: Öyle mi dersiniz? Sadece 2 dakikalık araştırma yaptım belki daha iyisi bile bulunur. Ve daha ucuz. Genişletmek için tıkla... AliEgemen dedi: Dediğimi yuttum haklısınız. Genişletmek için tıkla... Hiç mi bakmadınız? Benim topladığım sistem beyaz olduğu için pahalı bloodknight3780 dedi: Hocam bunun yerine ekran kartını düşürüp sistemi yükseltseniz daha iyi olur. Örneğin daha iyi bir işlemci bulabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... 10 K ya kadar baktım amd de ve bulamadım öneriniz varsa açığım işlemci olarak
ALUU dedi: Öyle mi dersiniz? Sadece 2 dakikalık araştırma yaptım belki daha iyisi bile bulunur. Ve daha ucuz. Genişletmek için tıkla... AliEgemen dedi: Dediğimi yuttum haklısınız. Genişletmek için tıkla... Hiç mi bakmadınız? Benim topladığım sistem beyaz olduğu için pahalı bloodknight3780 dedi: Hocam bunun yerine ekran kartını düşürüp sistemi yükseltseniz daha iyi olur. Örneğin daha iyi bir işlemci bulabilirsiniz bence. Genişletmek için tıkla... 10 K ya kadar baktım amd de ve bulamadım öneriniz varsa açığım işlemci olarak
Jiyunotameni Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.762 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #9 AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12G - PRIME A620M-K - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da INTEL I5 14400F - RTX 4070 SUPER 12GB - PRO H610M-E - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
bloodknight3780 Femtopat Katılım 22 Eylül 2023 Mesajlar 21 2 Temmuz 2024 #10 Münark dedi: Hiç mi bakmadınız? Benim topladığım sistem beyaz olduğu için pahalı 10 K ya kadar baktım amd de ve bulamadım öneriniz varsa açığım işlemci olarak Genişletmek için tıkla... İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at! İncehesap bilgisayar toplama sihirbazıyla hayalinizdeki PC`yi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Hocam bir bakın isterseniz.
Münark dedi: Hiç mi bakmadınız? Benim topladığım sistem beyaz olduğu için pahalı 10 K ya kadar baktım amd de ve bulamadım öneriniz varsa açığım işlemci olarak Genişletmek için tıkla... İncehesap PC Toplama Sihirbazıyla topladığım sisteme göz at! İncehesap bilgisayar toplama sihirbazıyla hayalinizdeki PC`yi kolayca toplayın. Üstelik ücretsiz gönderim ve 2 yıl garanti güvencesiyle. www.incehesap.com Hocam bir bakın isterseniz.