RTX 4070 Super sistem nasıldır?

Morpheus496

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI RTX 4070 Super Gaming X Slim 12G
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD
MSI MAG CORELIQUID P360
MSI MPG GUNGNIR 300R
MSI PSU MAG A750BN PCIE5 750W 80+
AMD Ryzen 5 7500F
XPG 32GB (2x16GB) Lancer Blade DDR5 6000MHz CL30
Aşağıda belirttiğim sistemi toplamayı düşünüyorum parçalar uyumlu mu diye araştırdım ama kesin emin olmak için size de sormak istedim herhangi bir uyuşmazlık ve farklı bir sorun gördüyseniz söyleyebilir misiniz ekran kartına güç kaynağı uyumlu mu onu da özellikle belirtirseniz sevinirim.
Özellikle siyah bir sistem istiyorum RGB detayının çok olmadığı tavsiyelerinize ve önerilerinize açığım ekran kartının fiyatı şu an bayağı uygun geldi ondan dolayı toplamayı düşüyorum kasanın bazı parçaları belki diğerlerine göre yüksek fiyatlı olabilir ancak hoş gözüktüklerini düşünüyorum ve hazır sistemlere göre bence daha avantajlı.
Ekran kartının tek fiyatını siz nasıl buldunuz fiyat performans olarak?
Sistem vatandan dizildi sadece işlemci ve SSD Amazon üzerinden hepsini vade farksız 3 taksit olarak düşünüyorum.
Toplam sistemin maliyeti 55k.

Aşağıda belirttiğim sistemi toplamayı düşünüyorum parçalar uyumlu mu diye araştırdım ama kesin emin olmak için size de sormak istedim herhangi bir uyuşmazlık ve farklı bir sorun gördüyseniz söyleyebilir misiniz ekran kartına güç kaynağı uyumlu mu onu da özellikle belirtirseniz sevinirim.
Özellikle siyah bir sistem istiyorum RGB detayının çok olmadığı tavsiyelerinize ve önerilerinize açığım ekran kartının fiyatı şu an bayağı uygun geldi ondan dolayı toplamayı düşüyorum kasanın bazı parçaları belki diğerlerine göre yüksek fiyatlı olabilir ancak hoş gözüktüklerini düşünüyorum ve hazır sistemlere göre bence daha avantajlı.
Ekran kartının tek fiyatını siz nasıl buldunuz fiyat performans olarak?
Sistem vatandan dizildi sadece işlemci ve SSD Amazon üzerinden hepsini vade farksız 3 taksit olarak düşünüyorum.
Toplam sistemin maliyeti 55k.

Hemen hemen Aynı sisteme sahip biri olarak 60 bin bandında 4080 toplayabilirsiniz. Ancak bazı şeylerden kısmanız gerekeceği için bu sistem gayet yeterli olacaktır. Öncelikle size performans testlerinden birkaç performans örneği vereyim.

Yüksek kapsamlı oyunlarda 75 dereceyi geçmedi soğutma sistemim kule tipi ve gayet iyi bir değer 4070S gibi bir ekran kartını 80 derece altında tutmak %100 GPU Kullanımı halinde böyleydi en azından. Hiçbir uygulama açık değilken kış aylarında 28-35 derece arasında günlük kullanımda 45-55 derece arasında gayet iyi bir değer kasa tipim mATX küçük bir kasa fazla fana ihtiyaç duymadım ancak 6 fanım var. İçinin buzdolabından daha soğuk olduğuna eminim sonuç bu şekilde. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı