Merhaba. Aşağıda da belirttiğim üzere 65.000TL'lik bir bütçeyle aşağıda gördüğünüz sistem ve ekipmanları satın almayı en fazla iki ay içerisinde satın almayı düşünüyorum. Oyun oynamak ve YouTube kanalımı geliştirme amacıyla topluyorum. Sizce parça ve ekipmanlarda herhangi bir yanlışlık veya saçma bir durum var mıdır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kasa özellikleri;
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD uyumlu sıvı soğutucu.
Klavyelerin ikisi de alınmaz. Rampage Everest gibi markalardan uzak durun.
Sistem bileşenleri fena değil farklı öneriler gelecektir. Ama mouse ve klavye için Wraith sitesinden daha uyguna kaliteli ürünler bulabilirsiniz
Klavyelerin ikisi de alınmaz. Rampage Everest gibi markalardan uzak durun.
Sistem bileşenleri fena değil farklı öneriler gelecektir. Ama mouse ve klavye için Wraith sitesinden daha uyguna kaliteli ürünler bulabilirsiniz
Klavyelerin bu şekilde olmasının sebebi birisinin sadece yazı içinken diğerinin iki el arası mesafeyi kısaltma amacıyla yarım klavye olmasıdır. Tek el klavyesi olarak daha önce kullanıp memnun olduğum için bu tek el klavye modelini seçtim. Ancak daha iyi bir tek el klavyesi varsa tavsiyelere açığım.
Haklısınız ama bahsettiğiniz değişiklikleri yapmamın toplam fiyatta 5 bin tl kadar oynama yapacağını düşünüyorum. Bu hazır sistem bulduğum en uygunuydu. Sıvı soğutucu ile hava soğutucuları arasında fazla bir fiyat farkı olmadığı için sıvı seçtim. Yine de ciddi bir yanlışlık mevcutsa tavsiyelere açığım.
Merhaba. Aşağıda da belirttiğim üzere 65.000TL'lik bir bütçeyle aşağıda gördüğünüz sistem ve ekipmanları satın almayı en fazla iki ay içerisinde satın almayı düşünüyorum. Oyun oynamak ve YouTube kanalımı geliştirme amacıyla topluyorum. Sizce parça ve ekipmanlarda herhangi bir yanlışlık veya saçma bir durum var mıdır? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Kasa özellikleri;
DeepCool LE520 RGB 240 mm Intel(1700p)-AMD uyumlu sıvı soğutucu.