RTX 4070 Super sistem Valorant'ta 250 FPS'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11
Korktum tabide NVIDIA'nın kendi uygulaması bir sorun çıkarsa zaten garantiden çıkmıyor bu arada bir şey daha soracağım benim ekran kartımın fanları aşırı az dönüyor oyunlarda bile çok nadir dönüyor sonra kapanıyor PC ısınmıyor tamamda bu normal mi bilgisayar az güç alıyor olabilir mi 3'lü priz kullanıyorumda

Otomatik hız modları vardır, ısınmadığı için boşa çalıştırmaz fanları ses çıkarmasın diye.

Peki ben ne yapacağım FPS'i arttırmak için bir çözüm var mı neden düşük olduğunu anlamam için.

İşlemci ile ilgili araştırma yapın. Oyun işlemci oyunu atıyorum sen 4090 Ti ile Core 2 Duo P8200 ile oynarsanız FPS 10-15 arasında olur. Bu tarz oyunlarda işlemci kilit noktadadır.

Korktum tabii de NVIDIA'nın kendi uygulaması bir sorun çıkarsa zaten garantiden çıkmıyor. Bu arada bir şey daha soracağım benim ekran kartımın fanları aşırı az dönüyor. Oyunlarda bile çok nadir dönüyor sonra kapanıyor PC ısınmıyor tamam da bu normal mi? Bilgisayar az güç alıyor olabilir mi? 3'lü priz kullanıyorum da.

Eğer 3'lü prizde bir de buzdolabı falan varsa evet ama tek bilgisayar varsa hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
5600 ile 400fps alabiliyorken 7600 ile bunları almak çok korkutucu şahsen ben garantiye verirdim yazılım veya bios ile alakalı bir sorun olabilir

msi afterburnerla baktım fortnite 250-350, 400 üstü falanda gördüğüm oluyor ama çok dolu yerlerde 200lere ve daha altında olduğuda oluyor valorant ise tur başı 350-500 arası maç başlayınca minimim 250 ama genelde 300 lerde geziyor cs ise 300 lerde nadiren 250lerde geziyor. Hepsi en düşük ayarlarda sanırım bir sıkıntı yok ama emin olmak istedim.

cevap verebilcek yok mu?

yardım

d
Niye overclock attınız? Oyun ekran kartı oyunu değil işlemci oyunu.

Bunu deneyip tekrar konuya yazar mısınız?
değişen olmadı hala aynı

Yeniden baktım MSI Afterburner'la 200-350 arasında geziyor Fortnite. Sanırım normal yardım edebilecek var mı?

Son düzenleme:
MSI Afterburner'la baktım Fortnite 250-350, 400 üstü falan da gördüğüm oluyor ama çok dolu yerlerde 200'lere ve daha altında olduğuda oluyor Valorant ise tur başı 350-500 arası maç başlayınca minimim 250 ama genelde 300'lerde geziyor CS ise 300'lerde nadiren 250'lerde geziyor. Hepsi en düşük ayarlarda sanırım bir sıkıntı yok ama emin olmak istedim.

Cevap verebilecek yok mu?

Yardım

D

Değişen olmadı hala aynı

Yeniden baktım MSI Afterburner'la 200-350 arasında geziyor Fortnite. Sanırım normal yardım edebilecek var mı?

Dostum, kaç FPS bekliyorsun?
Monitörün 240Hz+ olmadığı sürece boşa bilgisayar yorulması olacak.

Dostum, kaç FPS bekliyorsun?
Monitörün 240Hz+ olmadığı sürece boşa bilgisayar yorulması olacak.

Ekranım 180Hz benim sıkıntım kasmasından çok PC'de bir teknik problem mi var onu anlamak fakat değerler sanırım normalmiş başkabilirkişilere sordum Fortnite dolu yerler dışında 250-350 çok dolu yerlerde 200 altı falan da oluyor ama iyi yani Valorant ise 300-600 arasında.

Ekranım 180Hz benim sıkıntım kasmasından çok PC'de bir teknik problem mi var onu anlamak fakat değerler sanırım normalmiş başkabilirkişilere sordum Fortnite dolu yerler dışında 250-350 çok dolu yerlerde 200 altı falan da oluyor ama iyi yani Valorant ise 300-600 arasında.
Hayır yok, gerek olmadığı sürece kullanmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı