RTX 4070 Super sistemde Helldivers 2 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

LoLKilleR

Kilopat
Daha fazla  
RAM
XPG 8+8 16GB CL16
Ekran kartı
Palit 4070 Super
Anakart
Gigabyte A320M-H
İşlemci
Ryzen 5 5600
Helldivers 2 oyununu bugün satın alıp indirdim fakat oyunu açınca ya PC donuyor ya da kendine restart atıyor.

Helldivers 2 oyununu bugün satın alıp indirdim fakat oyunu açınca ya PC donuyor ya da kendine restart atıyor.
Güç kaynağı kaç watt. Onu hesaplayıp kontrol edebilirsin. Performanstan dolayı yapabilir. Kapanıp açılınca Biostan veya program kullanarak CPU ve GPU ısılarına bak. Güvenlik içinde cihaz kendini kapatır. Bunların dışında ya bilen birine göstereceksin ya da darboğazları Bencmark a sokarak tespit edebilirsin. Bende bazı MMOlarda açık dünya görüş mesafesini artırınca çakılıyordu sistem. Kaldırmıyordu. O oyuna özel. Mecbur kısıyordum bazı ayarları.

Güç kaynağı kaç watt. Onu hesaplayıp kontrol edebilirsin. Performanstan dolayı yapabilir. Kapanıp açılınca BIOS'tan veya program kullanarak CPU ve GPU ısılarına bak. Güvenlik içinde cihaz kendini kapatır. Bunların dışında ya bilen birine göstereceksin ya da darboğazları bencmark a sokarak tespit edebilirsin. Bende bazı MMO'larda açık dünya görüş mesafesini artırınca çakılıyordu sistem. Kaldırmıyordu. O oyuna özel. Mecbur kısıyordum bazı ayarları.

Hocam 650W 80+ PSU var. Eklemeyi unutmuşum oyun M.2 SSD de kurulu ve sadece helldivers 2 de bu sorunu yapıyor, diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok. CPU ve GPU sıcaklıkları normal. OCCT de 15 dk stres testine soktum bilgisayarı ama bir sıkıntı çıkmadı. Process Monitor raporu da alamıyorum PC kendine restart attığı veya takıldığı için.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı