RTX 4070 Super sistemde Opera GX Valorant gibi programlarda çökme

Cografyaimp1

Centipat
Daha fazla  
RAM
TEAM T-FORCE VULCAN BLACK 2X8 GB 5600 MHZ CL40 DDR5
SSD veya HDD modeli
JAMES DONKEY JD512
Ekran kartı
PNY RTX 4070 SUPER 12GB VERTO OC
Anakart
MSİ PRO H-610M-E
İşlemci
İNTEL CORE İ5 13400F
Bilgisayarım yaklaşık 3 aylık ve 2 aydır bu sorunları yaşıyorum. Bazı oyun dosyalarında bozulmalar (örneğin ETS 2 Valorant), Opera GX Chrome ve Brave'nin çökmesi ve açılmaması gibi gibi. Son olarak dün bilgisayarımı açtığımda disk hataları onarılıyor bu işlem 1 saatten fazla sürebilir ekranı karşıma çıktı. 3 4 saat bekledim bir şey olmayınca da USB ile format attım bilgisayarıma. Fakat aynı sorunlar kaldığı yerden devam ediyor. SSD sağlımı CrystalDiskInfo üzerinden kontrol ettim bir sorun yok.
Sistemi İncehesap'tan aldım. Ne yapmalıyım gerçekten yoruldum artık.

Valorant'ta aldığım hatayı internete yazdığımda hiçbir kaynak bulamadım. Van -81 kodlu hata.

Sürücüleri elle mi kuruyorsunuz, bir program yardımıyla mı?

Bilgisayarı sıfırladıktan sonra NVIDIA sürücüsünü NVIDIA'nın yazılımı ile kurdum. Bazı sürücüleri bilgisayar açıldıktan sonra otomatik olarak bir MSI programı kurdu. Bazı sürücüleride Windows Update kurdu.

Tartışmak yerine bir çözüm bulursak daha iyi olur diye düşünüyorum. Sorunun kısa özeti bazı dosyalar kafasına göre bozuluyor. Bu nasıl çözülecek. SSD ve RAM'lerde sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…