RTX 4070 Super sisteme kasa önerisi

Bütçe
5000-6000TL

Psquare

Hectopat
Merhaba yeni bir kasa toplamaya karar verdim. Düşündüğüm parçalar bunlar. Bu parçalara uygun kasa önerebilir misiniz?

Parçalarda uygun olmadığını düşündüğünüz parçalar varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İşlemci.
Ryzen 7 7800x3D.

Ekran kartı.
ASUS RTX 4070s.

Anakart:
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart.

RAM:
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 cmH32GX5M2E6000Z36 DDR5 RAM.

SSD:
Samsung 980 Pro MZ-V8P1t0bw PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.

PSU:
High Power performans serisi 850W 80+ Gold gen5, ATX 3.0 & PCI-e 5.0 12VHPWR güç kaynağı.

Soğutucu:
Thermalright frost commander 140.

Beyaz olarak

Beyaz olarak
Cooler Master TD500 V2 ye bakmıştım. hoşuma da gitmişti. hava soğutma vs rahat içine sığar demi ? Bir de ekstradan fan almam gerekir sanırsam.

Teşekkür ederim. Bir de parçalara göz atabilir misiniz? Herhangi bir uyumsuzluk var mı diye.

Herhangi bir uyumsuzluk göremedim. Bütçe zorlanmayacaksa Corsair veya lancool 3 tavsiye ederim. Görünüme önem veriyorsanız NZXT H9 Flow da önerebilirim. Yalnız o estetik görüntü için fan takviyesi gerekir.

Herhangi bir uyumsuzluk göremedim. Bütçe zorlanmayacaksa Corsair veya lancool 3 tavsiye ederim. Görünüme önem veriyorsanız NZXT H9 Flow da önerebilirim. Yalnız o estetik görüntü için fan takviyesi gerekir.
Görüntüye pek önem vermiyorum. 6K'yı hafif geçse de sorun olmaz. Tek bir tane önerecek olsanız hangisini önerirsiniz ? Birden fazla seçenek olunca kararsız kalıyorum.

tamamdır teşekkür ederim ilginiz için. Lancool 3 ü biraz daha inceleyip alayım o zaman.
Burdaki kaynaklardan daha detaylı bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı