RTX 4070 Super sisteme kasa önerisi

Bütçe
5000-6000TL

Psquare

Hectopat
Merhaba yeni bir kasa toplamaya karar verdim. Düşündüğüm parçalar bunlar. Bu parçalara uygun kasa önerebilir misiniz?

Parçalarda uygun olmadığını düşündüğünüz parçalar varsa fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

İşlemci.
Ryzen 7 7800x3D.

Ekran kartı.
ASUS RTX 4070s.

Anakart:
MSI B650 Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX anakart.

RAM:
Corsair Vengeance RGB 32 GB (2x16) 6000 MHz CL36 cmH32GX5M2E6000Z36 DDR5 RAM.

SSD:
Samsung 980 Pro MZ-V8P1t0bw PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.

PSU:
High Power performans serisi 850W 80+ Gold gen5, ATX 3.0 & PCI-e 5.0 12VHPWR güç kaynağı.

Soğutucu:
Thermalright frost commander 140.

Beyaz olarak

Cooler Master TD500 V2 ye bakmıştım. hoşuma da gitmişti. hava soğutma vs rahat içine sığar demi ? Bir de ekstradan fan almam gerekir sanırsam.

Cooler Master TD500 V2 ye bakmıştım. hoşuma da gitmişti. hava soğutma vs rahat içine sığar demi ? Bir de ekstradan fan almam gerekir sanırsam.
165mm kule tipi soğutma desteği var. Sığması gerekiyor.

Teşekkür ederim. Bir de parçalara göz atabilir misiniz? Herhangi bir uyumsuzluk var mı diye.

Herhangi bir uyumsuzluk göremedim. Bütçe zorlanmayacaksa Corsair veya lancool 3 tavsiye ederim. Görünüme önem veriyorsanız NZXT H9 Flow da önerebilirim. Yalnız o estetik görüntü için fan takviyesi gerekir.

Herhangi bir uyumsuzluk göremedim. Bütçe zorlanmayacaksa Corsair veya lancool 3 tavsiye ederim. Görünüme önem veriyorsanız NZXT H9 Flow da önerebilirim. Yalnız o estetik görüntü için fan takviyesi gerekir.
Görüntüye pek önem vermiyorum. 6K'yı hafif geçse de sorun olmaz. Tek bir tane önerecek olsanız hangisini önerirsiniz ? Birden fazla seçenek olunca kararsız kalıyorum.

Görüntüye pek önem vermiyorum. 6K'yı hafif geçse de sorun olmaz. Tek bir tane önerecek olsanız hangisini önerirsiniz? Birden fazla seçenek olunca kararsız kalıyorum.

Lancool 3 benim gözümde en iyisi. NZXT H9 ele almadım çünkü görüntüye önem vermiyorsunuz.

tamamdır teşekkür ederim ilginiz için. Lancool 3 ü biraz daha inceleyip alayım o zaman.
Burdaki kaynaklardan daha detaylı bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…