Cooler Master TD500 V2 ye bakmıştım. hoşuma da gitmişti. hava soğutma vs rahat içine sığar demi ? Bir de ekstradan fan almam gerekir sanırsam.
NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.398,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cougar MX600 ARGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar MX600 ARGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar MX600 ARGB 4 Fanlı E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-KGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool 216 3 Fanlı Siyah E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyaz olarak
Cougar MX600 ARGB 4 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar MX600 ARGB 4 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar MX600 ARGB 4 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-WGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-WGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MasterBox TD500 V2 TD500V2-WGNN-S00 ARGB 3 Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.999,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
165mm kule tipi soğutma desteği var. Sığması gerekiyor.Cooler Master TD500 V2 ye bakmıştım. hoşuma da gitmişti. hava soğutma vs rahat içine sığar demi ? Bir de ekstradan fan almam gerekir sanırsam.
teşekkür ederim. Bir de parçalara göz atabilir misiniz ? Herhangi bir uyumsuzluk var mı diye165mm kule tipi soğutma desteği var. Sığması gerekiyor.
Teşekkür ederim. Bir de parçalara göz atabilir misiniz? Herhangi bir uyumsuzluk var mı diye.
Görüntüye pek önem vermiyorum. 6K'yı hafif geçse de sorun olmaz. Tek bir tane önerecek olsanız hangisini önerirsiniz ? Birden fazla seçenek olunca kararsız kalıyorum.Herhangi bir uyumsuzluk göremedim. Bütçe zorlanmayacaksa Corsair veya lancool 3 tavsiye ederim. Görünüme önem veriyorsanız NZXT H9 Flow da önerebilirim. Yalnız o estetik görüntü için fan takviyesi gerekir.
Görüntüye pek önem vermiyorum. 6K'yı hafif geçse de sorun olmaz. Tek bir tane önerecek olsanız hangisini önerirsiniz? Birden fazla seçenek olunca kararsız kalıyorum.
tamamdır teşekkür ederim ilginiz için. Lancool 3 ü biraz daha inceleyip alayım o zaman.Lancool 3 benim gözümde en iyisi. NZXT H9 ele almadım çünkü görüntüye önem vermiyorsunuz.
Burdaki kaynaklardan daha detaylı bakabilirsiniz.tamamdır teşekkür ederim ilginiz için. Lancool 3 ü biraz daha inceleyip alayım o zaman.