RTX 4070 Super sisteme kasa ve soğutucu önerisi

drserce

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yeni atandım kardeşime hediye olarak bilgisayar alacağım da, bir sisteme karar verdim ama kasayı yükseltmek istiyorum Rampage olduğundan dolayı. Hangisini seçmeliyim? Bir de soğutucu gerekiyormuş. Bu işlemciye hangi soğutucuyu seçeyim? Son olarak sisteme yorum yaparsanız alınır alınmaz şeklinde çok iyi olur. Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

Ataman hayırlı olsun hocam. Vatan bilgisayara çok kelepir olmadığı sürece bulaşma. Bütçe belirtirsen eğer olabildiğinin en iyisi bir sistem tavsiyesi yapabiliriz.

Kasayı MSI MAG FORGE M100A D60 olarak değiştirin hocam. Soğutucu olarak COOLER MASTER Hyper 212 seçebilirsiniz.

Ataman hayırlı olsun hocam. Vatan bilgisayara çok kelepir olmadığı sürece bulaşma. Bütçe belirtirsen eğer olabildiğinin en iyisi bir sistem tavsiyesi yapabiliriz.
Sağolun hocam.Neden almayayım hocam vatandan sıkıntılı mı . 40 bine kadar çıkabilirim hocam

Kasayı MSI MAG FORGE M100A D60 olarak değiştirin hocam. Soğutucu olarak COOLER MASTER Hyper 212 seçebilirsiniz.
Sağolun hocam diğer thermaltakein kasası nasıldır arayıp sordum da msi kasalar yokmuş stokta

Sağolun hocam.Neden almayayım hocam vatandan sıkıntılı mı . 40 bine kadar çıkabilirim hocam

Sağolun hocam diğer thermaltakein kasası nasıldır arayıp sordum da msi kasalar yokmuş stokta
Yeni bir konu açarak 35-40k arası sistem tavsiyesi isterseniz, fiyatları güncel takip eden arkadaşlar size güzel bir sistem bulabilir, gerekli tavsiyeleri verirler.

Thermaltake'te iyidir hocam onuda alabilirsiniz. MSI MAG FORGE 120A B65'da tercih edilebilir, Rampage almayın yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…