M mustafas9lun Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 Yeni sistem aldım fakat ne yapacağımı pek bilmiyorum videolar yardımıyla yapacağım. Önce BIOS Update mi yapmalıyım yoksa Windows'u mu kurmalıyım? Oyun oynamak için aldım Windows 10 mu 11 mi tercih etmeliyim?
Yeni sistem aldım fakat ne yapacağımı pek bilmiyorum videolar yardımıyla yapacağım. Önce BIOS Update mi yapmalıyım yoksa Windows'u mu kurmalıyım? Oyun oynamak için aldım Windows 10 mu 11 mi tercih etmeliyim?
KS KS M mustafas9lun Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #21 Westein dedi: Önce Windows'u belleğe yazdırıp sonra güncel BIOS sürümünü atabilirsin içine zaten boyutu küçük. Genişletmek için tıkla... MSI Pro B650M-B model Anakart'ım var. BIOS Update nasıl yapılırla ilgili internette açıklayıcı bir video bulamadım. Özet geçebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Westein dedi: Önce Windows'u belleğe yazdırıp sonra güncel BIOS sürümünü atabilirsin içine zaten boyutu küçük. Genişletmek için tıkla... MSI Pro B650M-B model Anakart'ım var. BIOS Update nasıl yapılırla ilgili internette açıklayıcı bir video bulamadım. Özet geçebilir misiniz?
Westein Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #22 mustafas9lun dedi: MSI Pro B650M-B model Anakart'ım var. BIOS Update nasıl yapılırla ilgili internette açıklayıcı bir video bulamadım. Özet geçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS görünümünün sizin anakartınızla çok farklı olduğunu düşünmüyorum bi bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
mustafas9lun dedi: MSI Pro B650M-B model Anakart'ım var. BIOS Update nasıl yapılırla ilgili internette açıklayıcı bir video bulamadım. Özet geçebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... BIOS görünümünün sizin anakartınızla çok farklı olduğunu düşünmüyorum bi bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS M mustafas9lun Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #23 Westein dedi: BIOS görünümünün sizin anakartınızla çok farklı olduğunu düşünmüyorum bir bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam benimki farklı. Bu eski arayüz olması lazım. Artı 0 Eksi
Westein dedi: BIOS görünümünün sizin anakartınızla çok farklı olduğunu düşünmüyorum bir bakın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yok hocam benimki farklı. Bu eski arayüz olması lazım.
Westein Centipat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #24 mustafas9lun dedi: Yok hocam benimki farklı. Bu eski arayüz olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu yeni arayüz. Artı 0 Eksi
mustafas9lun dedi: Yok hocam benimki farklı. Bu eski arayüz olması lazım. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu yeni arayüz.
KS KS M mustafas9lun Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #25 Westein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu yeni arayüz. Genişletmek için tıkla... Sanırım Artı 0 Eksi
Westein dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sanırım bu yeni arayüz. Genişletmek için tıkla... Sanırım