Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 25 Ocak 2024 #1 Sorum yukarıdaki gibi arkadaşlar. İkinci el uygun fiyata RTX 4070S buldum. Sizce sorun olur mu? Darboğaz olursa sisteme zarar verir mi? Anakartım Asus Dragon B450.
Sorum yukarıdaki gibi arkadaşlar. İkinci el uygun fiyata RTX 4070S buldum. Sizce sorun olur mu? Darboğaz olursa sisteme zarar verir mi? Anakartım Asus Dragon B450.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #2 Yeterli olur genel olarak.
Mr.nuru Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #3 Darboğaz sisteme asla zarar vermez sadece ekran kartından az performans alırsın ve evet biraz darboğaz yasayabilirsin ama %20 enfazla olur.
Darboğaz sisteme asla zarar vermez sadece ekran kartından az performans alırsın ve evet biraz darboğaz yasayabilirsin ama %20 enfazla olur.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 25 Ocak 2024 #4 Oynadığın oyunlara bağlı, bazı oyunlarda az bazı oyunlarda fazla olur. Ayar yükseltip darboğazı azaltsan da FPS artıramazsın.
Oynadığın oyunlara bağlı, bazı oyunlarda az bazı oyunlarda fazla olur. Ayar yükseltip darboğazı azaltsan da FPS artıramazsın.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 26 Ocak 2024 #5 Mr.nuru dedi: Darboğaz sisteme asla zarar vermez sadece ekran kartından az performans alırsın ve evet biraz darboğaz yasayabilirsin ama %20 enfazla olur. Genişletmek için tıkla... General Pong Krell dedi: Oynadığın oyunlara bağlı, bazı oyunlarda az bazı oyunlarda fazla olur. Ayar yükseltip darboğazı azaltsan da FPS artıramazsın. Genişletmek için tıkla... Yani 4070 yerine 4070S mantıklı olur mu bu durumda. Fiyat farkı çok az neredeyse hiç yok.
Mr.nuru dedi: Darboğaz sisteme asla zarar vermez sadece ekran kartından az performans alırsın ve evet biraz darboğaz yasayabilirsin ama %20 enfazla olur. Genişletmek için tıkla... General Pong Krell dedi: Oynadığın oyunlara bağlı, bazı oyunlarda az bazı oyunlarda fazla olur. Ayar yükseltip darboğazı azaltsan da FPS artıramazsın. Genişletmek için tıkla... Yani 4070 yerine 4070S mantıklı olur mu bu durumda. Fiyat farkı çok az neredeyse hiç yok.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Ocak 2024 #6 Kastor dedi: Yani 4070 yerine 4070S mantıklı olur mu bu durumda. Fiyat farkı çok az neredeyse hiç yok. Genişletmek için tıkla... Nereden alıyorsun bilmiyorum ama fiyat farkı çok az değil.
Kastor dedi: Yani 4070 yerine 4070S mantıklı olur mu bu durumda. Fiyat farkı çok az neredeyse hiç yok. Genişletmek için tıkla... Nereden alıyorsun bilmiyorum ama fiyat farkı çok az değil.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 26 Ocak 2024 #7 General Pong Krell dedi: Nereden alıyorsun bilmiyorum ama fiyat farkı çok az değil. Genişletmek için tıkla... İkinci el.
General Pong Krell dedi: Nereden alıyorsun bilmiyorum ama fiyat farkı çok az değil. Genişletmek için tıkla... İkinci el.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Ocak 2024 #8 Kastor dedi: İkinci el. Genişletmek için tıkla... Tamam fiyat farkı çok az ise tercih et ama testleri falan yap detaylı bir şekilde.
Kastor dedi: İkinci el. Genişletmek için tıkla... Tamam fiyat farkı çok az ise tercih et ama testleri falan yap detaylı bir şekilde.
Kastor Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer 12. yüzyıldaki Şam 26 Ocak 2024 #9 General Pong Krell dedi: Tamam fiyat farkı çok az ise tercih et ama testleri falan yap detaylı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... 600W PSU yeter mi peki?
General Pong Krell dedi: Tamam fiyat farkı çok az ise tercih et ama testleri falan yap detaylı bir şekilde. Genişletmek için tıkla... 600W PSU yeter mi peki?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 26 Ocak 2024 #10 Kastor dedi: 600W PSU yeter mi peki? Genişletmek için tıkla... Yeter PSU marka model neydi?