RTX 4070 Super ve R5 7500F sistem CS2 Ultra'da 350-450 FPS normal mi?

Rekabetçi için değerler iyi. Fakat Full dolu ölüm maçında ve sulu haritalarda daha az FPS alabilirsiniz şimdiden bilginiz olsun.

Evet fark ettim mesela shoots diye map var silah yarışı oynadım 200 FPS'lerde geziyordu o haritada.

Bu adam aynı yerde benden düşük FPS alıyor o nasıl oluyor adamda i9 14900K var.

Hocam video 5 ay öncesine ait ve CS 2'ye ne zaman güncelleme gelse FPS'lerde değişiklikler oluyor.

Başka bir şey sorucamda onun için yeni konu mu açmalıyım acaba FPS'ime etki eder mi diye bir şey soracağım.

Yeni konu açmanız mı gerekiyor bilmiyorum hocam isterseniz sorabilirsiniz yine.

Başka bir şey sorucamda onun için yeni konu mu açmalıyım acaba FPS'ime etki eder mi diye bir şey soracağım.

Bende monitor yok şu anlık 60 Hz eski kullandığımız televizyonu kullanıyorum D: Bu da etkiliyor olabilir mi? İster istemez.

Bende monitor yok şu anlık 60 Hz eski kullandığımız televizyonu kullanıyorum D: Bu da etkiliyor olabilir mi? İster istemez.

Bir de ekrana sığdırmak için özel ayar yaptım masaüstü çözünürlüğü 1842x1026 gibi garip bir çözünürlük.

Bir de ekrana sığdırmak için özel ayar yaptım masaüstü çözünürlüğü 1842x1026 gibi garip bir çözünürlük.

Bende en garip çözünürlükleri niko yapıyor sanıyordum

Ekrana sığdırmadan dener misiniz bir de 1440x1080'de Black barlı olacaktır büyük ihtimalle.

Ekrana sığdırmadan dener misiniz bir de 1440x1080'de Black barlı olacaktır büyük ihtimalle.

Ekrana sığdırdım derken masaüstü çözünürlüğü 1842x1026 yoksa CS2 1440x1080.

Black barlı oynamamda yine de denedim pek bir fark yok gibi.

Ekrana sığdırdım derken masaüstü çözünürlüğü 1842x1026 yoksa CS2 1440X1080.

Pardon ben yanlış anlamışım hocam kusura bakmayın. Bence FPS değerleriniz iyi artık CS2 de CS:GO'daki gibi FPS değerleri beklemek hayal şu anlık en azından. optimizasyon sıkıntılı hala. En basit örneğinden oyun içi scoreboard açınca bile yarısı gidiyor FPS'in.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…