RTX 4070 Super ve R5 7500F sistemde 2K'da CS2 FPS normal mi?

• Konuyu başlatan atknny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 965
Sağ ol dostum aynı dediğin gibi, CS2 için ayar paylaşırsan denerim bende ayrıca PBO ayarı hangisinde kullanıyosun enhancement mı? Ya da enabled mı Auto mu? BIOS'ta yalnız EXPO1 açık bende ayar olarak bir de yaz aylarında oyun içi sıcaklıklarım arttı 75 derecelere dayandığı oluyor CPU ve GPU'nun ayrı ayrı, sıcaklıklar normal mi günün en sıcak saatlerinde bu değerler? Araştırdığımda 85 derece üstü tehlikeli deniyor forumlarda.

Dostum konuyu aylar sonra hortlatıyorum, aynı problemleri o zaman bende yaşamıştım bunun CS2 oyunundan kaynaklandığını anladım fakat birkaç tane optimizasyon ayarı işlemci için PBO gibi seçenekler değerlendirildiğinde sabit 300 FPS görebiliyorum çoğu zaman bench testte de 420 FPS'i yakaladım. Ve ek olarak oyun gecikmem çok dalgalı olmamakla beraber 3.0 ile 5.0 arasında gidip geliyor. İstersen faydalandığım diğer videolar ve yaptığım tüm ayarları paylaşabilirim. Ek olarak denediğim tüm ayarlar benim sistemimde işe yaradı bazı ayarlar ise açıkca söylemem gerekirse kararsızlığı bariz bir şekilde belli etti ama şunu söyleyebilirim ki CS2 daha akıcı hale geldi. Ve son olarak oyun kaynaklı bir problem internette yapılan testlerdeki CS2 sürümü ile sendeki aynı olmayabilir. Bir güncelleme çok şey değiştiriyor bu oyunda ama şunu açıkca belirtmemde fayda var daha stabil olan Valorant'ta 500 FPS'in altına hiç düştüğünü görmedim.
20250628_123501.jpg

74 derece olan gpu 69derece cpu bu sıcaklıklar normal mi? Birde ayarların nedir dostum kesin önerdiğin?

1751122635033.png

1751122658605.png

1751122669606.png

CS içi:
Keskinliği yumuşatma: 4X.
Dinamik gölgeler: Tümü.
Yüksek dinamik aralığı: Kalite.

Sağ ol dostum aynı dediğin gibi, CS2 için ayar paylaşırsan denerim bende ayrıca PBO ayarı hangisinde kullanıyosun enhancement mı? Ya da enabled mı Auto mu? BIOS'ta yalnız EXPO1 açık bende ayar olarak bir de yaz aylarında oyun içi sıcaklıklarım arttı 75 derecelere dayandığı oluyor CPU ve GPU'nun ayrı ayrı, sıcaklıklar normal mi günün en sıcak saatlerinde bu değerler? Araştırdığımda 85 derece üstü tehlikeli deniyor forumlarda.

Eki Görüntüle 2522508

74 derece olan GPU 69derece CPU bu sıcaklıklar normal mi? Bir de ayarların nedir dostum kesin önerdiğin?

Isı değerlerin de benimkiyle aynı. PBO enchanment ve ben OC de yaptım 5050 MHz sabit. Bende EXPO 1 kullanıyorum RAM'ler 5600MHz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı